Haberler

İzmir'e Kaçak Sigara Sokmaya Çalışan Suriyeli Yakalandı

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, şehirler arası otobüsü kontrol eden jandarma ekipleri, Suriye uyruklu bir yolcunun 5 adet çantasından ve bir adet bisküvi kutusundan 3 bin 170 paket kaçak sigara ele geçirdi.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, şehirler arası otobüsü kontrol eden jandarma ekipleri, Suriye uyruklu bir yolcunun 5 adet çantasından ve bir adet bisküvi kutusundan 3 bin 170 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ve İzmir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün saat 10: 50 sıralarında, Ankara - İzmir asfaltında yapılan planlı yol kontrol faaliyeti esnasında özel bir şirkete ait yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüs de yapılan aramada, Suriye uyruklu bir şahsa ait 5 adet çanta ve bir adet bisküvi kutusunda toplam 3 bin 170 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi. Şüpheli şahıs alınan ifadesinde, sigaraları Mersin'den aldığını ve İzmir'de satacağını söyledi. Olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısından alınan talimatla bandrolsüz sigaralara el konulurken Suriyeli şahıs gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemalpaşa Suriye İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title