Haberler

İzmir'den Kısa Kısa

EBSO binasına 22,5 metrelik bayrak.

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) binasının 1. Kordon'a bakan bölümüne, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 22,5 metrelik Türk Bayrağı asıldı.

EBSO'dan yapılan açıklamasına göre, EBSO binasının 1. Kordon olarak adlandırılan Atatürk Bulvarı'na bakan yüzü, 15 metre eninde, 22,5 metre boyundaki Türk Bayrağı ile kaplandı.

Toplam alanı 337.5 metrekareyi bulan Türk Bayrağı, İzmirli bayrak imalatçıları tarafından yapıldı.

EBSO'nun Cumhuriyet Bulvarı'na bakan yüzüne de 10 metre eninde, 15 metre boyunda bayrak asıldı.

İZDOB'dan Urla'da konser

İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB) orkestrası, yarın Urla Halkan Çeken Kültür Merkezi'nde Cumhuriyet Bayramı konseri verecek.

Ali Hoca şefliğindeki orkestraya, soprano Eylem Demirhan Duru, tenor Fırat Yalçınkaya ve bariton Murat Duyan, solist olarak eşlik edecek.

Çeşme'deki gezi teknelerinden atık alım sorunu

DenizTemiz Derneği/TURMEPA ve İMEAK DTO İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, Çeşme bölgesinde 8 kooperatif yönetiminde 18 gezi teknesinin faaliyet gösterdiğini belirtti.

Gezi teknelerinin atıklarının, Arkas tarafından işletilen 10 ton kapasiteli TURMEPA 2 atık alım teknesine teslim ettiklerini dile getiren Öztürk, "Ancak üyelerimiz, teknenin kapasitesinin yetersiz olması nedeniyle sorun yaşıyorlar. Üyelerimizin atık alımları ile ilgili yaşadıkları sorunların giderilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

İzmir Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title