Haberler

İzmir'den Erzurum'a kardeşlik köprüsü kurdular

Güncelleme:

İzmir Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik bölümü öğrencileri, Erzurum Karayazı'da ve İzmir Bayraklı'da yaşayan kardeşlerine yardımda bulundu.


"Bir Kardeşim Daha Var" ve "Biri Bana Biri Kardeşime" kampanyalarıyla kıyafet ve kırtasiye malzemesi toplayan

Çeşitli sosyal sorumluluk projeleri düzenleyerek, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olan İzmir Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü birinci sınıf öğrencileri, bu kez geleceğin üniversite öğrencilerine destek olmak için yola çıktı. Öğrenciler, "Bir Kardeşim Daha Var" ve "Biri Bana Biri Kardeşime" isimli kampanyalar ile topladıkları malzemeleri, Erzurum'un Karayazı ilçesinde eğitim veren Karayazı İlköğretim Okulu ve Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü Sosyal Marketine ulaştırdı.

Öğretim Görevlisi İlknur Çalışkan'ın koordinatörlüğünde düzenledikleri kampanyalar için Kızılay ve Nak Kargo'dan da destek alan öğrenciler Cemalettin Uğurer, Handenur Çoban, Şeyma Gül Erdede, Gamze Türkeli, Erdi Şen, Hasibe Gamze Yüksekbağ, Betül Uncu, Okan Onur, Hilal Demir, Selin Ekici ve Bülent Yiğit, gelecek günlerde de sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam edeceklerini söylediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Üniversitesi Bayraklı Karayazı Erzurum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title