Haberler

İzmir'deki Yangın Dehşetinin Bilançosu Hava Aydınlanınca Ortaya Çıktı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, 10 dönümlük mandalina işletme fabrikasını küle döndüren yangın dehşeti hava aydınlandığında ortaya çıktı. Fabrikada hasar tespit çalışmaları başlarken, işletmedeki hasarın milyonları bulduğu ifade ediyor.

Seferihisar Ulamış Mahallesi'nde bulunan narenciye ve meyve sebze işleme fabrikasında çıkan yangın, korku dolu anlar yaşattı. Fabrikayı saran alevler metrelerce yüksekliğe çıkarken, duvarlarda kullanılan yalıtım malzemelerinin yanıcı olması itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. Yaklaşık 4 saat sonra kontrol altına alınan yangında 10 dönümlük soğuk hava deposu ve 5 bin metrekarelik işletme alanı tamamen kül oldu.

Dehşet hava aydınlanınca görüldü

Öte yandan, yangının bilançosu hava aydınlanınca ortaya çıktı. Alevlere teslim olan fabrikada hemen hemen her şey kullanılmaz hala gelirken, hasar tespit çalışmaları da başladı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, yangında zararın milyonları bulduğu ifade edildi. Yangının kesin çıkış sebebinin ise yapılan incelemeler sonucunda belirleneceği kaydedildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seferihisar İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title