Haberler

İzmir'deki Sahte İçkiden Ölüm İddiası

İzmir'de alkol zehirlenmesi iddiasıyla hastaneye kaldırılan 3 kişinin ölümüyle ilgili 1 kişi aranıyor.

İzmir'de alkol zehirlenmesi iddiasıyla hastaneye kaldırılan 3 kişinin ölümüyle ilgili 1 kişi aranıyor.

İzmir'in Konak ilçesi Betonyol semtinde iki market ve bir manavdan farklı zamanlarda aldıkları sahte rakılar nedeniyle zehirlenerek öldükleri iddia edilen 3 kişinin aynı semtte farklı adreslerde oturan Haluk Ulutürk (50), Alempenah Candar (63) ve Ömer Akgün Yüngeviş (59)  olduğu belirlendi.

Olayla ilgili sahte rakı sattığı iddia edilen marketler ve manava gece geç saatlerde polis ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucu iş yeri sahipleri İ.Ç, M.Ç, H.Ç, H.B ve H.B gözaltına alındı. Şüpheli Ş.S'nin ise arandığı bildirildi.

Öte yandan önceki gece içtiği sahte içkiden zehirlenerek ölen Ömer Akgün Yüngeviş'in ev arkadaşı Mehmet Yılmaz Durgun, evinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sahte içkiyi ucuz olduğu için tercih ettiklerini, olay gecesi aynı içkiden kendisinin de içtiğini ancak az içmesi nedeniyle herhangi bir sorun yaşamadığını tahmin ettiğini söyledi.

Yüngeviş, şöyle konuştu:

"O gün bu içkiyi içtikten sonra Ömer'in eli yüzü kan ter içindeydi. 'Hadi elini yüzünü yıka' dedim. Saat 17.00 civarıydı, pek iyi görünmüyordu. Hafiften 1-2 tokat vurdum yüzüne. 'Ben görmüyorum, kör oldum' dedi. O zaman 112'yi aradım. Hastanede hayatını kaybetti."

Öte yandan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de arama yaptıkları evde pet şişelerdeki rakılara el koyduğu belirtildi.

Konak ilçesine bağlı Hatay semtinde faaliyet gösteren iki market ve bir manavdan farklı zamanlarda alışveriş yapan 10 kişi, sahte içki nedeniyle rahatsızlanınca hastanelere müracaat etmiş, olayda 23 ve 24 Kasım'da 3 kişi hayatını kaybetmişti.

Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altında bulunan 7 kişinin ise hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirilmişti.

Olayla ilgili ise 5 kişi gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Akgün Konak İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title