Haberler

İzmir'deki Cinayet

İzmir'in Bergama ilçesinde darp ettikleri inşaat işçisini silahla öldürdükleri, cesedini yol kenarına attıkları ileri sürülen 3 kişi, jandarma tarafından gözaltına alınarak sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Bergama ilçesi Zeytindağ Mahallesi'nde 10 Ekim'de yol kenarında tabancayla vurularak öldürülmüş bir kişinin cesedinin bulunması üzerine çalışma başlatan Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, öldürülen kişinin N.Ö. olduğunu belirledi.

Manisa'nın Soma ilçesinde annesiyle yaşadığı, inşaat işçisi olduğu ve 6 Ekim günü çalışmak için Mersin'e gittiği belirlenen N.Ö'nün cep telefonu kayıtlarına ulaşan ekipler, N.Ö'nün arkadaşlık yaptığı ve gazinolarda çalışan B.Ö'ye ulaştı.

Çalışmayı bu yönde sürdüren jandarma, N.Ö.'nün ilçedeki müzikholde iş yerinin sahibi Ş.T. ve H.A. tarafından darp edildiğini, müdüriyet odasında silahla başından vurulduğunu, cesedi T.Ö. ve F.S'nin bir süre sakladıkları, daha sonra Bakırçay Köprüsü mevkinde yol kenarına attıkları tespit edildi.

Gözaltına alınan Ş.T, H.A. ve T.Ö. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, firari F.S'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Zeytindağ Bergama İzmir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title