Haberler

İzmir'de Yılın Başarılıları Ödüllerini Aldı

İzmir'de 2013 2014 futbol sezonunda yılın başarılıları ödüllerini aldı.

İzmir'de 2013-2014 futbol sezonunda yılın başarılıları ödüllerini aldı.

Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen törende "Futbolda altyapı, tesisleşme ve Avrupa örneklerine bakış" başlıklı panelde konuşan Eski A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye'de genç oyuncular üzerinde yeterince durulmadığını kaydetti. Futbolda sadece işin teknik kısmıyla ilgilenildiğini savunan Avcı, şöyle konuştu:

"Çocukların eğitimini ve sosyal yaşamını ikinci plana atıyoruz. Bu şekilde hiçbir gelişim gösteremeyiz. Milli Eğitim Bakanlığı ile Tu¨rkiye Futbol Federasyonu'nun ortaklaşa çalışması gerek. Takımlar önceliği çocukların eğitimlerine vermeli. Biz de futbolla ilgilenen gençler, okullarını bırakmak zorunda kalıyor. Bu yanlışı bakanlık ve federasyonun ortaklaşa çalışmasıyla önlemek zorundayız."

Avcı, Almanya'da Bundesliga'da oynayan futbolcuların yu¨zde 55'inin akademi liglerinden geldiğini belirterek, "Bizdeki oranı söylemek istemiyorum. Bu nedenle Tu¨rk futbolunu kalkındırmak için öncelikle köklu¨ sistem değişiklikleri yapmak lazım. Gu¨nlu¨k sportif başarılar, bakış açımızı ve algımızı değiştiriyor" dedi.

Panelin ardından "yılın başarıları ödül töreni" düzenlendi.

Ödül alanlar

En başarılı takım: Altınordu

En başarılı teknik adam: Hüseyin Eroğlu (Altınordu)

En başarılı futbolcu: Gökhan Karadeniz (Altınordu)

En centilmen takım: Altay

En centilmen futbolcu:  Ramazan Işık (Göztepe)

En centilmen taraftar Simge Yılmaz (Göztepe)

Jüri Özel Ödülü: Karşıyaka ve Lailapas (Sakız Adası takımı) (84 yıl sonra devamı oynanan dostluk maçı nedeniyle)

İZVAK özel başarı ödülleri: Bucaspor (Profesyonel takım kadrosundan 13 futbolcunun çeşitli yaş kategorilerinde milli takımlara seçilmesi nedeniyle), Menemen Belediyespor (3. Lig play-off grubunda şampiyon olması nedeniyle),

İZVAK katkı ödülü: Aziz Kocaoğlu (İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı -İzmir futboluna bu sezon yaptığı ve yapacağı yardımlar nedeniyle) - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Avcı Altınordu İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title