Haberler

İzmir'de Yasa Dışı Geçiş Operasyonu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde durdurulan bir kamyonun kasasında, yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmek için sahil beldesine götürüldükleri tespit edilen 65 yabancı uyruklu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Şubesi ekipleri, yasa dışı geçişlerin önlenmesine yönelik sürdürdüğü çalışma kapsamında takibe aldıkları bir kamyonu, Yeşillik Caddesi'nde durdurdu.

Kamyonun branda ile kapatılmış kasasında, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu çoğunluğu Suriyeli 65 kişi yakalanırken, araçta 41 can yeleği, 14 şambrel can simidi ve 3 şişirme pompası ele geçirildi.

Kamyonda bulunan ve yasa dışı geçiş organizasyonunda yer aldıkları ileri sürülen sürücü U.G (31) ile Suriye vatandaşları A.W.K (27) ve M.E (19) de polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yunan adalarına geçmek için sahil beldesine götürüldükleri tespit edilen 65 yabancı uyruklunun ise işlemlerinin ardından Göç İdaresi İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Yunanistan Karabağlar İzmir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title