Haberler

İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu

Kentte son bir haftada 11 ayrı adrese yapılan baskında 21 kişi gözaltına alındı, 8 kişi tutuklandı Operasyonlarda 193 kilogram kubar esrar, 90 uyuşturucu hap, 835 gram bonzai ve 2 ruhsatsız silah ile bir pompalı tüfek ele geçirildi.

İzmir'de son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 21 kişiden 8'i tutuklandı.

Operasyonlarda 193 kilogram kubar esrar,  90 uyuşturucu hap, 835 gram bonzai, 10 gram kokain, 2 ruhsatsız silah ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan ve uyuşturucu teminine aracılık eden sokak satıcılarına yönelik son bir haftada planlı operasyonlar gerçekleştirdi.

Konak, Buca, Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli ve Bornova ilçelerinde belirlenen 11 adrese düzenlenen operasyonda, 21 kişi gözaltına alındı.

"Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticarete yapmak ve sağlamak" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen zanlılardan 8'i tutuklandı.

Operasyonlarda 193 kilo 46 gram kubar esrar ile 90 uyuşturucu hap, 835 gram bonzai ve 2 ruhsatsız silah ve bir pompalı tüfekle bu silahlara ait 147 mermi ele geçirildi. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title