Haberler

İzmir'de Tahliyeler Başladı

İzmir'de tahliyeler başladıİzmir'in Buca İlçesi'ndeki cezaevinde tutuklu bulunan ve 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici madde kapsamına girenler tahliye olmaya başladı.

İzmir'de tahliyeler başladı

İzmir'in Buca İlçesi'ndeki cezaevinde tutuklu bulunan ve 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici madde kapsamına girenler tahliye olmaya başladı.

Yaklaşık 11 yıldır hapis yatan Murat Durupınar Buca Cezaevi'nden ilk çıkanlardan oldu. Büyük bir mutluluk yaşadığını söyleyen Durupınar, "11 yıldır hapis yatıyorum. Tahliye olduğum için çok mutluyum. Mesleğim ayakkabıcılık, iş bulup evlenmeyi düşünüyorum" dedi. Cezaevi önünde bekleyen tutuklu yakınları ise Durupınar'dan yakınları hakkında bilgi almaya çalıştı. Tahliye kararından yararlananların işlemlerinin devam ettiği, işlemler sonrası gün içinde cezaevinden çıkacakları bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Buca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title