Haberler

İzmir'de Silahlı Saldırı Güvenlik Kamerasında

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde depoya düzenlenen ve bir kişinin yaralandığı silahlı saldırı güvenlik kamerasınca görüntülendi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde depoya düzenlenen ve bir kişinin yaralandığı silahlı saldırı güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Örnekköy Mahallesi Baş Pehlivan Karaali Caddesi'nde market ve depo işleten Ramazan O. ile mal sahibinin eşi tartıştı.

Taraflar ayrıldıktan sonra, kiracının anneleriyle tartıştığını öğrenen mal sahibinin çocukları, tabanca ve pompalı tüfekle depoya gelerek çevreye ateş açıp kaçtı.

Ramazan O, pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı. Sağlık ekiplerince Çiğli Devlet Hastanesine kaldırılan Ramazan O'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, zanlıların depoya gelerek ateş açmaları güvenlik kameralarınca kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, olay yerine gelen zanlıların ateş açtıktan sonra kaçmaları yer alıyor. Görüntülerde, zanlıların ateş ettiği sırada sokaktaki vatandaşların kaçışmaları da bulunuyor.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Karşıyaka Örnekköy Karaali İzmir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title