Haberler

İzmir'deki Saldırı Öncesi, PKK'ya Eleman Sağlayan Terörist Yakalandı!

Güncelleme:

Bölücü terör örgütü PKK'ya eleman temini için İzmir'e gelen terörist yakalandı. Suriye'deki PKK kamplarında eğitim aldığı bildirilen C.T.'nin, PKK'ya eleman temin etmek için İzmir'e geldiği belirlendi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Mardin'in Nusaybin ilçesinde yürütülen soruşturma nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunan PKK üyesi C.T'nin İzmir'e geldiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

TERÖRİST C.T. GÖZALTINA ALINDI

Zanlının, Kadifekale semtinde bir evde gizlediğinin belirlenmesi üzerine söz konusu adrese operasyon düzenlendi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, C.T'yi gözaltına aldı. Zanlı, sağlık kontrolünün ardından işlemleri için Terörle Mücadele Şubesine götürüldü.


TERÖR ÖRGÜTÜNE ELEMAN SAĞLAMAK İÇİN İZMİR'E GELDİ

Suriye'deki PKK ve PYD kamplarında eğitim alan C.T'nin, İzmir'e terör örgütüne eleman temini için geldiği tespit edildi.


POLİS SALDIRIYLA İLGİLİ İSTİHBARAT MI ALDI?

Sabaha karşı yapılan operasyonun ardından bugün meydana gelen patlama polisin saldırıyla ilgili istihbarat alıp harekete geçtiğini ortaya koydu.

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Suriye İzmir PKK Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title