Haberler

İzmir'de Polisin Uyuşturucu Operasyonu, 8 Tutuklama

İzmir'in Konak, Buca ve Menderes ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda 8 kilo 440 gram eroin, 520 gram metamfetamin, 4.5 kilo esrar ve 82 kilo hintkeneviri ele geçti.

İzmir'in Konak, Buca ve Menderes ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda 8 kilo 440 gram eroin, 520 gram metamfetamin, 4.5 kilo esrar ve 82 kilo hintkeneviri ele geçti. Gözaltına alınan 22 kişiden 8'i tutuklandı.

İzmir'de uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma yapan polis, ilk olarak ihbar üzerine Gaziantep'ten gelen otomobili kent girişinde durdurdu. Otomobilde yapılan aramada lastik içine gizlenmiş 8 kilo 440 gram eroin, 520 gram da metamfetamin ele geçti.  Gözaltına alınan 3 kişi sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Bunun yanı sıra Buca, Konak ve Menderes ilçelerinde sokak satıcılarına yönelik operasyonlarda 19 kişi, 4.5 kilo esrar ve 82 kilo hintkeneviriyle yakalandı. Bu 19 kişiden de 5'i mahkemece tutuklandı. 14'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menderes Konak İzmir Buca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title