Haberler

İzmir'de PKK Operasyonu: 16 Gözaltı

Güncelleme:

İzmir'in Torbalı ve Menemen ilçelerinde, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG'ye yönelik düzenlenen operasyonda, 16 kişi gözaltına alındı.

İzmir'in Torbalı ve Menemen ilçelerinde, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG'ye yönelik düzenlenen operasyonda, 16 kişi gözaltına alındı.

MENEMEN VE TORBALI'DA ŞAFAK OPERASYONU

Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması YDG'ye yönelik olarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Menemen ve Torbalı ilçelerinde önceden belirlenen adreslere oparasyon yapıldı.

Özel Harekât Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün de destek verdiği, yaklaşık 500 polisin katıldığı operasyonda, Menemen Asarlık Mahallesi ile Torbalı ilçesinde toplam 16 kişi gözaltına alındı.

KOÇBAŞI İLE KIRILDI

Bu arada polisin ikazlarına rağmen açılmayan kapılar, koçbaşı ile kırılarak içeri girildi. Baskın yapılan adreslerdeki aramalarda av tüfekleri, tabancalar, çok sayıda örgütsel döküman ele geçirildi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Gözaltına alınanların Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldüğü, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menemen Torbalı İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

ÜLKÜCÜ-MHP-BOZKURT:

sınır dışı edin bu oç ları

19
0
yanıtYanıtla
tc.:

Benim vergimle milletin parasıyla birde hapiste sen yedir içir haram zıkkım olsun şerfsizler

15
0
yanıtYanıtla
tc.:

Önce sorun MüSLÜMAN MISIN KÜRTMÜSÜN eğer kürtse önce müslüman et olmuyorsa GEBERT İTİİİİİ

11
1
yanıtYanıtla
tc.:

Onlar oldursun devlet onları beslesin adilik bu piçler

8
0
yanıtYanıtla
Hk:

3-4 AY Sonra serbest kalıp Belediye başkanı veya millet vekili olurlarhdp ve bdp li belediyelerinde çalışmak için mutlaka ve mutlaka daha önce bir suç işlemiş olmalısın veya ailenden biri dağda olması veya ölmüş olması lazım aksi takdirde belediyede iş bulamazsın

6
0
yanıtYanıtla
TERÖRISTLERE IDAM SART:

POLIS ASKER SIVIL VATANDASI KATLEDENE IDAM CEZASI SART!!! TERÖRISTLERE YARDIM VE YATAKLIK EDENLERE EN AZ 20 YIL HAPIS VE YÜKLÜ MIKTARDA PARA CEZASINA CARTIRILMALI BAKTIN BUDA OLMUYOR KIMLIKLERI ALINIP SINIRDISI EDILMELI! BEN ALMANYADA YASIYORUM BURDA BIRAK DEVLETE SILAH CEKMEYI KAVGA DÖGÜS YÜZÜNDEN ADAMI SINIR DISI EDIYORLAR BUNUN BIR COK ÖRNEGI MEVCUT AVRUPA UYUM YASASI DIYORSUNUZ ADAMLARI ÖRNEK ALSANIZYA!?!?

3
0
yanıtYanıtla
bayram:

ben emekli polis olarak şu son günlerde tv izlemeyi istemiyorum ya polis arkadaşlar aman ha pkk lılara iyi davranın sakın üzmeyin onları ama onlar devletin politikasına göre size silah sıkar bomba molotof atar siz ölebilirsiniz sizi her an açığa alırlar meslekten bile atarlar aman ha aman dikkat açılım var dokunmayın o beyefendilere

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title