Haberler

İzmir'de Pıtbull 4 Yaşındaki Çocuğun Kulağını Kopardı

Güncelleme:

İzmir'de arkadaşlarıyla oyun oynarken sahibi tarafından gezdirilen Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki kulağı koptu.

İzmir'de arkadaşlarıyla oyun oynarken sahibi tarafından gezdirilen Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Kerem'in isimli çocuğun kulağı ve kafa derisinin bir kısmı koptu.

YAŞLI ADAMIN KULAĞI ÇABALARIYLA KURTULDU

İzmir'in Yeşilyurt semtinde gerçekleşen olayda, 4 yaşındaki Kerem İşcan, arkadaşlarıyla birlikte evinin yakınlarındaki sevgi yolunda oynuyordu. Sahibi tarafından yasak olmasına rağmen beslenen ve oldukça kalabalık olan sevgi yolunda gezdirilen Pitbull cinsi köpek, bir anda küçük çocuğun üzerine atladı. O sırada olay yerinden geçen 66 yaşındaki Ahmet Güldoysan'ın çabaları sonucu köpeğin ağzından kurtarılan minik Kerem, kulağını ve kafa derisinin bir bölümünü kaybetti. Talihsiz çocuk, çevredeki vatandaşlar tarafından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

"ÇOK ŞÜKÜR HAYATI TEHLİKESİ YOK, AMA KULAĞI YOK"

Baba Serkan İşcan yaşanan olaya büyük tepki gösterirken, olayı işte olduğu için kardeşinden haber aldığını söyledi. Oğlu Kerem'in bir kulağını tamamen kaybettiğini anlatan acılı baba, "Hepimiz perişanız. Adam da kaçıp gitmiş. Çok şükür hayati tehlikesi yok ama kulağı yok, kafa derisinin yarısı yok" dedi.

"BURASI SEVGİ YOLU AMA ADINI DEĞİŞTİRMEK LAZIM"

Minik Kerem'i vahşi köpeğin ağzından kurtaran Ahmet Güldoysan ise dehşet dakikalarını şöyle anlattı:

"Burası sevgi yolu ama adını değiştirmek lazım. Çocuğa gözümüzün önünde Pitbull saldırdı. Tekme vurarak çocuğu ağzından aldık. Tek hamlede çocuğun kulağını kopardı. Eğer çocuğu köpeğin altından çekmeseydim çocuk ölürdü."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeşilyurt İzmir Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Diyarbakır:

Ben olsam köpeği ve sahibini orada öldürürdüm

5
0
yanıtYanıtla
Öykü:

İnsanlık kalmadı o adam olmasa çocuk ölürdü

4
0
yanıtYanıtla
Murat bilir:

Size ne diyim köpeğinize sahip çıkamazsınız LAN siz yarın karınıza nasıl sahip çıkacaksınız.E onuda birileri ısırır artık

3
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Çocuğun babası köpek sahibinin kafasına sıkmalı

3
0
yanıtYanıtla
Devrimci Mobil-IOS:

Devlet nerede ancak kimden nasıl para fazla alrım diye düşnyor bir yasa çıkar pitbull yasakla

1
0
yanıtYanıtla
TEYMUR:

Bu köpek sahibinden alınıp derhal bir hayvan barınağına teslim edilmelidir. Başka çocukların canı yanmamalıdır. Mahkeme sonuçlanana kadar bu şarttır. Vatandaşlara tavsiyem eğer mümkünse yanlarında bir elektrikli köpek kovucu fener taşısınlar. Bu ilkede canımızı korumanın çaresine bakmalıyız. Anlaşılan Devletten bize hayır yok.

1
0
yanıtYanıtla
Doğukan:

Olay Tam Gözümün Önünde Oldu İnş İyi Olursun Kerem Kardeşim

1
0
yanıtYanıtla
Ali:

Arkadaslar bu kopek pitbull degil dogo argentino ve pitbul kirmasi kopege suc bulmamak lazim benimde var 2 tane ama gel agzindan ekmegini al butun suc sahibinde kontrol edemeyecegin bakamiyacagin kopegi ne diye alirsin cocuga yazik olmus rabbim acil sifalar versin

1
0
yanıtYanıtla
biri:

Allah köpeğin sahibine bela versin. Allah korusun benim başıma gelse ben hem köpeği hem de sahibini öldürürüm.

0
0
yanıtYanıtla
RAFET:

Yesilyurt kopeklerle dolu bir ilce herkes isyan ediyor sikayette bulunuyor ama sonus ayni bunlarin tek cozumu kopeklerin tamamini zehirlemek. bu gidisle ben yapacagim cocugumu disari cikaramiyorum. sessiz kalma yesilyurt...

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title