Haberler

İzmir'de Partililer Arasındaki Tartışma

CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus, önceki gece Basmane Meydanı'nda AK Parti ve CHP'liler arasında bayrak asma yüzünden çıkan tartışmaya ilişkin, açıklama yaptı.

CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus, önceki gece Basmane Meydanı'nda AK Parti ve CHP'liler arasında bayrak asma yüzünden çıkan tartışmaya ilişkin, "Gerginlik yaratmayalım diye sesimizi çıkarmadık ama bizim arkadaşların sarhoş ve saldıran taraf olduğu yazıldı" dedi.

İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği toplantıda CHP Konak İlçe Örgütü olarak 50 günlük seçim çalışması sürecinde centilmence, yasal çerçevede çalıştıklarını kaydeden Tunus, 8 Haziran gecesi, Basmane Meydanı'nda saldırıya uğradıklarını iddia etti.

Tunus, gerginlik yaratmamak için seslerini çıkarmadıklarını, ancak gazetelerde CHP'lilerin sarhoş ve saldıran taraf olduğunun yazıldığını ifade ederek, "Saldırıya uğrayanlar onlarsa neden şikayetçi olmadılar?" dedi. Olayın gerginlik yaratmak amacıyla kurgulandığını ileri süren Tunus, centilmen tavırlarını sürdüreceklerini belirtti. CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Oğuz Oyan da Hopa'daki olayları İzmir'de protesto eden bir gruba da şiddet uygulandığını, bu durumun "AK Parti'nin Türkiye'yi nereye götürmek istediğinin aynası olduğunu" söyledi.

Basmane Meydanı'nda bayrak süslemesi yapan AK Partili bir grubu, CHP'li bir grubun engellemek istediği ileri sürülmüş, bunun üzerine meydan çevresinde bulunan her iki partinin üyeleri arasında kavga başlamış, olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı büyümeden engellemişti. Kavga sırasında İsmail Koç'un, kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından kesici bir aletle hafif yaralandığı öğrenilmişti.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title