Haberler

İzmir'de Narkotik Operasyonu

İzmir'de, uyuşturucu ticareti yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonlarda 15 kilo 693 gram esrar maddesi ele geçirildi.

İzmir'de, uyuşturucu ticareti yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonlarda 15 kilo 693 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Bayraklı İlçesi'nde uyuşturucu ticareti yaptığı önesürülen E.A.'nın evine baskın yaptı. Evde yapılan aramada 6 kilo 129 gram esrar maddesi, 828 mini poşette satışa hazır halde 890 gram esrar maddesi, 1 ruhsatsız tabanca ile hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan E.A. işlemlerinin tamamlanmasından sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Narkotik ekiplerinin Karabağlar İlçesi'ndeki operasyonunda ise 8 kilo 124 gram esrar maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan Ö.Ç. ile Ö.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekiplerin, Konak İlçesi'nde belirledikleri adrese yapılan baskında jelatine sarılmış halde 46 gram esrar maddesi ile 56 adet Ecstasy hap ele geçirilirken, yakalanan V.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yetkilileri uyuşturucu satan sokak satıcılarına yönelik operasyonların süreceğini belirtti. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bayraklı İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title