Haberler

İzmir'de Müzik Dolu Günler

Uluslararası müzik haftası ve fuarında dünyaca ünlü birçok sanatçı İzmirlilerle buluşacak.

Uluslararası müzik haftası ve fuarında dünyaca ünlü birçok sanatçı İzmirlilerle buluşacak.

Avrupa'nın önemli müzik okullarından İzmir'e gelecek olan sanatçılar, Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü'nün düzenlediği 2'nci Uluslararası Müzik Haftası ve Fuarı'nda buluşacak.

Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü, 4-8 Mayıs tarihleri arasında çeşitli ülkelerden dünyaca ünlü birçok sanatçı ve akademisyenin katılımıyla, Uluslararası Müzik Haftası ve Fuarı düzenliyor. Almanya, Hollanda, İtalya, Rusya gibi farklı ülkelerden gelecek sanatçıların katılımıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek etkinliğe aralarında devlet sanatçıları Prof. Arife Gülşen Tatu, Ruşen Güneş ve Alexander Rudin ile Lauma Skride, Costantino Catena, Alberto Martini, Bettina Hoffmann, Alberto Belli gibi birçok alanında uzman sanatçı katılıyor. Sanatçılar konserlerin yanı sıra ustalık sınıfı eğitimleriyle de genç müzisyenlere dersler verecek. Ayrıca hafta boyunca enstrüman ve müzik kitapları fuarı gerçekleştirilecek.

HALKA AÇIK VE ÜCRETSİZ

Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi ve Konser Etkinlikleri Koordinatörü Payam Gül Susanni, Selçuk Yaşar Kampüsü'ndeki tüm etkinliklerin İzmirlilere açık olarak gerçekleştireceğini ve ücretsiz olduğunu söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title