Haberler

Müezzin ve İmamı Dövenler Yakalandı

Güncelleme:

İzmir'de darbe girişimi gecesi sala okuduğu gerekçesiyle müezzini tartaklayan 3 kişi gözaltına alındı. Bursa'da ise aynı sebeple imamı döven 4 kişi tutuklandı.

İzmir'in Narlıdere ilçesinde darbe girişiminin yapıldığı gece sala okuyan müezzini tartakladıkları iddia edilen 1'i kadın 3 kişi gözaltına alındı. Bursa'nın Orhangazi ilçesinde de, camiden sala okunması yüzünden çıkan kavgada imamı döven 4 kişi tutuklandı.

MÜZEZZİNİ TARTAKLADILAR

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, darbe girişimi sırasında Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in talimatıyla sala okuyan Narlıdere ilçesindeki Kutlu Yalvaç Camii müezzini Mehmet Kuzgun'un tartaklanmasıyla ilgili biri kadın toplam 3 kişiyi yakaladı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilen saldırganlar hakkında kasten adam yaralamak suçlamasıyla soruşturma sürüyor.

SALA OKUNMAYA BAŞLANDI

Olay, 15 Temmuz gecesi Çeltikçi Mahallesi'nde meydana geldi. Başarısız darbe girişimi sırasında tüm ilçe genelinde merkezi sistemle sala okunmaya başladı.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde de, darbe girişiminin yapıldığı cuma gecesi camiden sala okunması yüzünden çıkan kavgada imamı dövdükleri ileri sürülen 4 kişi tutuklandı.

SALAYI SUSTURDULAR

İlçenin Çeltikçi Mahallesi'nde cami yanındaki evde oturan Ekrem T., oğulları Hakan ve Uğur Can T. ile Ali A. sabaha karşı neden sala okunduğunu sormak için camiyegitti. Kapının kilitli olduğunu gören 4 kişi açık olan camdan içeri girerek caminin şalterlerini indirip salayı susturdu.

CAMİ İMAMINI DÖVDÜLER

Salanın susmasıyla camiden gelen sesleri duyan imam Nurdoğan Akın dışarı çıktığında 4 kişiyle karşılaştı. Salanın susturulmasına tepki gösteren imam Akın ile bu kişiler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.Ekrem, Hakan, Uğur Can T. ve Ali A., cami imamı Nurdoğan Akını dövdü.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Hastaneye gidip 10 günlük 'iş göremez' raporu alan imam Nurdoğan Akın, kendisini döven Ekrem T. ve oğulları Hakan ve Uğur Can T. ile Ali A.'dan şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan 4 kişi sorgularından sonra sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mehmet Görmez Narlıdere İzmir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (75)

türkiye:

vatan haini kadın darbecilerden farkın yok

91
44
yanıtYanıtla
Savaştayız ya !!!:

Herşeyede dini alet etmeseniz olmaz zaten.

38
41
yanıtYanıtla
işin doğrusu:

sen neden geldigini unuttunmu bu hayata otur bir düşün yaşama sebebin ne neden yaratıldın aldıgın her nefeste islam var din var öldüğün gündede din ve islam var bunu unutma

yanıt12
yanıt1
yaşlı adamı döven karaktersizler:

1 ay sabaha kadar çan çan tencere çalanlararı da halk böyle dövse olur muydu?

65
4
yanıtYanıtla
dövsünler demiyorum.:

satır sallayanlar dışardaydı ama. . .

yanıt3
yanıt11
orhan:

bunlar din düşmanı başka birşey değil herzaman fırsat kolluyorlar darbe olmadı diye ne kadar kahroldular bilmezsiniz

38
26
yanıtYanıtla
Türk:

Bakın Herzaman Diyorum Yunan İzmirden Çıkarken Boş Durmadı Diye. . .

47
9
yanıtYanıtla
KENAN SAMSUN:

BUNLARIN ALLAH I YOK İMANI YOK KURANI YOK ALLA NASIL BİLİYORSA ÖYLE YAPSIN CAHİL İNSANLAR

37
17
yanıtYanıtla
eskenar dörtgen:

din görevlisinin suçu yok ama saattebir de selamı olur. . . bide son ses açmışlar. . . herşeyin kararı yordamı var.

12
40
yanıtYanıtla
zoruamı getti:

niye gezide sabah kadar çan çan tencere çaldılar

yanıt21
yanıt3
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title