Haberler

İzmir'de Motosikletlilerin Tehlikeli Yarışı

Güncelleme:

İzmir'de motosikletli iki kişinin çevre yolundaki trafikte yarışmaları ve motosiklet üzerinde yaptıkları hareketler üzerine, polis çalışma başlattı.

İzmir'de motosikletli iki kişinin çevre yolunda yarışmaları ve motosiklet üzerinde yaptıkları tehlikeli hareketler üzerine polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bornova- Çiğli arasındaki İzmir Kuzey Çevre Yolu, bazı aralıklarla motosikletli kişilerin aralarındaki yarışlarına sahne oluyor. Akan trafikte motosikletlilerin süratleri ve yaptıkları tehlikeli hareketler, trafikte seyreden araçlarda bulunanlarca endişeyle izleniyor. Vatandaşlardan gelen çok sayıdaki şikayet üzerine polis bu kişileri belirlemek için inceleme başlattı.

Yaşları 18 civarında olduğu bildirilen kişilerin yolda yaptıkları yarış ve hareketlerin görüntüleri ise sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

Motosikletli kişilerin arkadaşları tarafından çekilen görüntülerde, kamyonette getirdikleri motosikletlerini yola indiren kişiler, hazırlıklarını tamamladıktan sonra birbirlerine başarı dileyerek trafiğe çıkıyor. Yarışan iki motosikletlinin araçlar arasından geçişlerini, sürüş sırasında yaptıkları tehlikeli hareketleri görüntülü olarak kayıt altına alan arkadaşlarının, bulundukları aracın sürat göstergesinin 120 olduğunu söyledikleri kayda yansıyor. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Bornova Çiğli İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title