Haberler

İzmir'de Kültür Sanat

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'nın bu hafta Tolga Taviş yönetiminde vereceği konsere, gitarist Celil Refik Kaya solist olarak katılacak.

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'nın bu hafta Tolga Taviş yönetiminde vereceği konsere, gitarist Celil Refik Kaya solist olarak katılacak.

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) yarın saat 20.30'da şef Tolga Taviş yönetiminde konser verecek. Gitarist Celil Refik Kaya'nın solist olarak katılacağı konserde, J.Rodrigo'nun "Gitar Konçertosu" ve J. Haydn'ın "Senfoni No.86" adlı eserleri seslendirilecek.

İzmir Devlet Tiyatrosu'nda, "Kurban" adlı oyun 100. kez sahnelenecek. Oyun, yarın saat 20.00'de Konak sahnesinde oynanacak. 17 Ocak Salı günü saat 20.00'de ise "Newton Bilgisayardan Ne Anlar" sezonun ilk temsilini sahneleyecek.

İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB), 14 Ocak Cumartesi saat 20.00'de Haldun Özerten'in sahneye koyduğu "Sevil Berberi" operasını İzmirli sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Diğer etkinlikler

Nedim Saban tarafından uyarlanan "Ahududu" adlı oyun 14 Ocak Cumartesi saat 16.00 ve 20.30'da İzmir Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Oyunda, insanları huzura kavuşturmak, yalnızlıklarından kurtarmak için zehirleyen Müşfike ile Mürşide ve onların çevresindekilerin hikayesi anlatılıyor. Ahududu kadınlarını Suna Keskin ve Melek Baykal oynuyor.

"Mahşer-i Cümbüş" ekibinin doğaçlama tiyatro gösterisi 16 Ocak saat 20.30'da Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Türkiye'de ilk kez düzenlenen ve bitkilerin, insanların kendilerine dokunmalarıyla sesler çıkardığı "Akousmoflere Sergisi" 21 Ocak'a kadar İzmir Fransız Kültür Merkezinde sergilenecek.

Ressam Ceylan Eşit'in "Düş, Sürat, 62" resim sergisi 16 Ocak'ta Tarihi Havagazı Fabrikası'nda sergilenecek.

Ayten Mungan'ın resim sergisi, 16 Ocak'a kadar İzmir Resim Heykel Müzesi'nde izlenime sunulacak.

İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD) 12 Ocak saat 18.00'de "Ayna" adlı fotoğraf sergisinin açılışını Türkan Saylan Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde yapacak.

Distopya Fotoğraf Sergisi 23 Ocak Pazartesi'ye kadar AASSM'de izlenebilecek.

"Dünya Çizerlerinden Nasreddin Hoca Karma Karikatür Sergisi" 17 Ocak saat 18.00'de Konak Belediyesi Neşe ve Karikatür Müzesi'nde sergilenecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ahmed Adnan Saygun Haydn Konak İzmir Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title