Haberler

İzmir'de Kültür Sanat

Tüm Fuarcılık Yapım AŞ (TÜYAP) tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle hazırlanan 21. İzmir Kitap Fuarı, pazar günü sona erecek.

Tüm Fuarcılık Yapım AŞ (TÜYAP) tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle hazırlanan 21. İzmir Kitap Fuarı, pazar günü sona erecek.

Kültürpark Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda 400 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen fuar, cumartesiye kadar 11.00-20.00, son gün 24 Nisan'da ise 11.00-19.00 saatleri arasında gezilebilecek. İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB), bu hafta "Yarasa" operası ve "Bach Alla Turca-Dansın Rengi" balesini izleyiciyle buluşturacak.

İzmir Devlet Tiyatrosu, "Lokomopüf", "Çiçu", "Şahane Düğün" ve "Eşek Kulaklı Kral Midas" adlı oyunları sahneleyecek.

AASSM

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, Işıkkent Eğitim Kampüsü Çocuk Korosu eşliğinde yarın akşam Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) "23 Nisan Çocuk Şarkıları Konseri" verecek.

Müzikal tiyatro repertuvarının Broadway'de sahnelenen seçkin örneklerini farklı yorumlarıyla sunan Fly Me To Broadway salı günü, Tolga Bilgin Jazz 7tet de çarşamba sahne alacak.

Diğer etkinlikler

Çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Gündoğdu Meydanı'nda kurulacak oyun parkurlarında, trambolin, canlı dart, canlı langırt, sumo güreşi, rodeo, gladyatör, tırmanma piramiti, gülle savaşı, şişme oyun parkı, şişme macera tüneli, şişme at yarışı ve şişme şut becerisi oyunları oynayabilecek.

Ayrıca Doğukan Manço, "7'den 77'ye Adam Olacak Çocuk" gösterisiyle çocuklarla buluşacak.

Karşıyaka Belediyesi Çocuk Korosu, İzmir Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu, TOBAV Çocuk Korosu ve Mozart Akademi Çocuk Korosu, ortak "Çocuk Koroları Konseri" ile yarın Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'nde çocuklarla buluşacak.

Goethe Enstitüsünce düzenlenen, matematiği 7'den 70'e "dokunarak" öğreten, Amerika'dan Güney Kore'ye dünyanın birçok ülkesini gezen "Dokunulabilir Matematik" sergisi, İzmir Resim ve Heykel Müzesinde 28 Nisan'a kadar gezilebilecek.

Gönül Hasçalışkan ve Türesin Özdil'in resim sergisi, Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde 23 Nisan'a kadar izlenime açık kalacak.

Ege Bölgesi Görsel ve Plastik Sanatlar Derneği ile Uluslararası Plastik Sanatlar Derneğinin Serdar Yörük küratörlüğünde düzenleyeceği "Uluslararası Katılımlı Disiplinlerarası Karma Sergi", 29 Nisan'a kadar AASSM'de görülebilecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültürpark 23 Nisan Türkiye İzmir Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title