Haberler

İzmir'de Korkutan Yangın

İzmir'de korkutan yangınİZMİR'in Konak İlçesi'nde bulunan bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İzmir'de korkutan yangın

İZMİR'in Konak İlçesi'nde bulunan bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında alevler rüzgarın da etkisiyle yandaki 2 eve sıçradı. Yangında 1 ev kullanılamaz hale gelirken alevlerin sıçradığı 2 evde maddi hasar oluştu.

Yangın, saat 03.00 sıralarında Ballıkuyu Mahallesi 1034 Sokak bulunan bir evde çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek yandaki evlere de sıçradı. Yangının çıktığı sırada evde uyumukta olan yaşlı adam komşuların yardımıyla alevler büyümeden evden çıkarıldı. Çevredekiler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri sokakların dar olmasından dolayı olay yerine ulaşmakta zorlandı. Yanan evin bulunduğu sokağa ulaşan ekipler yangına müdahale etti. Yangında 1 ev tamamen yanarken, alevlerin sıçradığı 2 evde maddi hasar oluştu. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konak İzmir 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title