Haberler

İzmir'de Karne Sevinci

İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ve Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Kemalpaşa ilçesinde bulunan Kemalpaşa Ferzent Bulum Anadolu Lisesi ve Merkez Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu’nda öğrencilere karnelerini dağıttı.

İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ve Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Kemalpaşa ilçesinde bulunan Kemalpaşa Ferzent Bulum Anadolu Lisesi ve Merkez Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu'nda öğrencilere karnelerini dağıttı. Minik bir öğrencinin, Vali Toprak'ın fotoğrafını çerçeveleterek Toprak'ı kapıda karşılaması dikkat çekti.

İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ve Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, 2013-2014 eğitim-öğretim yılı sonunda Kemalpaşa ilçesinde bulunan Kemalpaşa Ferzent Bulum Anadolu Lisesi ve Merkez Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu'nda öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrenci ve velilerle tek tek sohbet eden Vali Toprak, öğrencilere bol çalışmaları konusunda öğüt verirken, minik bir öğrencinin Vali Toprak'ın fotoğrafının bulunduğu çerçeve ile Toprak'ı karşılaması dikkat çekti.

AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜNE TEBRİK

Vali Toprak, Avrupa Karate Şampiyonası'nda takımıyla birlikte 3.'lük ödülü alan Ferzent Bulum Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Ayşe Uy'u da ayrıca tebrik etti. Vali Toprak, daha sonra öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Üçüncülük madalyasını takım olarak aldıklarını belirten Ayşe Uy, "Milli takıma girmek istiyorum. Hedefim dünya şampiyonu olmak. Karnem iyi, yazın da spor yapmaya devam edeceğim" diye konuştu.

AİLELERE ZAYIF KARNE UYARISI

Tüm Öğrenci Velileri Dayanışma Derneği İzmir Şube Başkanı Orhan Yüce de aileleri zayıf karne getiren öğrencilere yaklaşımları konusunda uyardı. Öğrencilerimizin başarıları ya da başarısızlıklarında eğitim sistemi ve aile yapısının ne derecede etkin olduğunu sürekli dillendirdiklerini kaydeden Yüce, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu başarısızlık çocuklarımızın başarısızlığı değildir. Sistemin getirdiği eksikliklerden dolayı çocuklarımız bu sonucu alıyor. Okullar, veliler, çocukları bu biçimde değerlendirmemeli. Çocukların başarılı olabileceği alanlara bakmalı. Notlarının düşük olması 'Başarısızdır' demek değildir. Kendi yetenekleri ve istekleri doğrultusunda eğitim sunulsa çocuk başarılı olur. Aileler böyle değerlendirmeli, çocukları motive edecek yaklaşımda bulunmalı." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Toprak Kemalpaşa İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title