Haberler

İzmir' de Herkes Oyunu Kullanıyor 2-

İzmir'de, 1 Kasım Genel Seçimleri için oy verme işleminin başlamasının ardından, kentte yaşayanlar sandıklara koştu.

İzmir'de, 1 Kasım Genel Seçimleri için oy verme işleminin başlamasının ardından, kentte yaşayanlar sandıklara koştu. Bazı sandıkların önleri ve okulların koridorlarında kalabalıklar oluştu. Bazı kişiler çocuklarıyla oy kullanmaya gelirken, yaşlı ve engelliler de erken saatlerden itibaren oylarını kullanmaya başladı.

YALOVALILAR SANDIK BAŞINDA

YALOVA'da da yapılan erken seçime vatandaşlar ilgi gösterdi. Yalova'da oy kullanma işlemi saat 08.00 de başladı. Toplam 168 bin 136 seçmenin bulunduğu Yalova'da vatandaşlar oylarını kurulan 488 sandıkta kullanmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde sandığa giden Yalova'lıların seçimlere gösterdiği ilgi dikkat çekti.

Toplam 2 milletvekili bulunan Yalova'da, 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti'den Fikri Demirel, CHP'den ise Muharrem İnce seçilmişti.

MUĞLALILAR SANDIĞA KOŞTU

MUĞLA'da vatandaşlar, 1 Kasım Genel Seçimleri için sabah erken saatlerden itibaren oylarını kullanmaya başladı.

Muğla'da, 26'ıncı dönem milletvekili seçimi için oy kullanacak vatandaşlar, saat 08.00'den itibaren sandık başlarına gitti. Yaşlılar ve engellilerin daha sonra sıra beklememek için oylarını erken saatte kullanmak için geldikleri görüldü. Kentte 2 bin 81 sandıkta 673 bin 144 seçmenin oy kullanacağı belirtildi. 7 Haziran'daki genel seçimdeki seçmen sayısında 7 bin 536 kişi artış oldu. Seçmen sayısı sıralamasında 334 sandık ve 116 bin 442 seçmen sayısı ile Bodrum ilk sırayı alan ilçe oldu. Kavaklıdere ise 28 sandık ve 8 bin 173 seçmenle ilçeler arasında son sırada yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalova Muğla İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title