Haberler

İzmir'de HDP Yöneticilerine 1 Mayıs Operasyonu: 10 Gözaltı

Güncelleme:

İzmir'de, 1 Mayıs kutlamalarında polise taş atıp sopalarla saldırdığı olayda gözaltına alınan 10 kişiden 9'unun tutuklanmasının ardından polis 2. kez operasyon yaptı.

İzmir'de, 1 Mayıs kutlamaları sırasında polise taş atıp sopalarla saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişiden 9'unun tutuklanmasının ardından polis ikinci kez operasyon yaptı.

Operasyonda, aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir il yöneticilerinin de bulunduğu 10 kişi gözaltına aldı.

TAŞ, ŞİŞE, SOPA...

İzmir'de, 1 Mayıs tarihinde Gündoğdu meydanında gerçekleştirilen etkinliklere katılmak isteyen bir grup ile kontrol noktasında üst araması yapmak isteyen polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Çıkan arbedede, kontrol noktasındaki polise taş ve şişe atılarak sopalarla saldırıldı.

Olaylar sırasında bazı polis memurları çeşitli yerlerinden yaralandı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri olay sırasında çekilen kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Olay sonrası bir operasyon yapan ekipler, olaylara karıştıkları iddiasıyla 10 kişiyi düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen 10 kişiden 9'u, tutuklanarak cezaevine konuldu.

OPERASYONDA İKİNCİ DALGA

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bugün operasyonun düğmesine ikinci kez bastı. İzmir polisi, operasyonlarda, aralarında HDP İzmir il yöneticileri Seyithan Korkmaz ve İbrahim Tuna'nın da bulunduğu 10 kişiyi daha gözaltına aldı. İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin ifadelerinin alındığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Gündoğdu 1 Mayıs İzmir Önemsiz Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500

Yorumlar (15)

TKfkMobil-IOS:

Tek çare mhp

3
3
yanıtYanıtla
Cimbom şampiyonsunMobil-IOS:

Rahat durmaz vatan hainleri ..bide utanmadan oy istiyorlar

1
5
yanıtYanıtla
Demokrat.Mobil-ANDROID:

zavallılar bu kafayla siz HDP nin ònùnù kesebileceginizimi sanıyorsunuz.

4
1
yanıtYanıtla
turkMobil-ANDROID:

yezid is basinda

3
2
yanıtYanıtla
Prof dr ramazanmobilWeb@haberler.com:

BU HALKİ SUSTURASİNİZ 1 MAYİS İSCİ EMEKCİ KARDESLİGİN BAYRAMİDİR AMA SİZ ZALİMLER YANİ AKP BİRAKMİYOR MİLET BAYRAM YAPSİN SİZ AKP BU ULKEYE İHANET YAPİYORSUNUZ AJANSİNİZ AJAN

3
1
yanıtYanıtla
BotanmobilWeb@haberler.com:

Hdp yi yıldıramazsınız oylarını makarnaya kömere satan içi kömür karası kararan akp lilere benzemeyiz

3
1
yanıtYanıtla
İRFANmobilWeb@haberler.com:

helal olsun sonunda aklınız başınıza geldi

1
2
yanıtYanıtla
Abdurrahman ÇelebimobilWeb@haberler.com:

Hepsini atın içeriye dağdan gelip şehirde terör estiriyor.hdp nin hepsi MOLOTOFCU.Bu arada herkes evine yangın söndürme tüpü alsın.Seçimden sonra bunlar etrafı yine yakıp yıkacaklar.

1
1
yanıtYanıtla
ÖzgürMobil-ANDROID:

tutuklamalarla meydanlardan alamazsınız...

2
0
yanıtYanıtla
simko:

hırsızların cevabını sandıkta verecez700 milyara tek saati unutmadık

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title