Haberler

İzmir'de Fetö Operasyonu

İzmir’de Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aralarında avukat ve esnafların da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.

İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aralarında avukat ve esnafların da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince sabah saat 05.00'te İzmir il merkezi, Torbalı, Kemalpaşa ve Aliağa ilçelerinde Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, aralarında avukat ve esnafların da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, 'Terör Örgütü üyesi olmak' suçuyla ifadeleri alınmak üzere İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Aramalarda çok sayıda dijital veriye el konuldu. Gözaltına alınan avukatların örgüt üyeleriyle ortak hareket ettikleri ileri sürüldü. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title