Haberler

İzmir'de Dostluk Kazandı

Hafta sonu oynanan amatör futbol karşılaşmalarından bazılarında çıkan olaylar futbolseverleri üzerken, Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grupta mücadele eden İzmirspor ve B.B. Bodrumspor arasında oynanan karşılaşmada dostluk rüzgarları esti.

Hafta sonu oynanan amatör futbol karşılaşmalarından bazılarında çıkan olaylar futbolseverleri üzerken, Bölgesel Amatör Lig 7'inci Grupta mücadele eden İzmirspor ve B.B. Bodrumspor arasında oynanan karşılaşmada dostluk rüzgarları esti.

Pazar günü İzmir Yeşilyurt Sahası'nda oynanan ve B.B. Bodrumspor'un 3-1 kazandığı maçın öncesinde ve sonrasında her iki takımın taraftarları, yöneticileri ve futbolcuları verdikleri dostluk mesajları ile tüm Türkiye'ye örnek oldular.

TRİBÜNLERDE YAN YANA OTURDULAR

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon'un da izlediği karşılaşma boyunca yağmur yağması nedeniyle, taraftarlar kapalı tribünlere sığmadı. Özellikle Bodrumsporlu taraftarlara ayrılan tribünün küçük olmasından dolayı, İzmirsporlu taraftarlar Bodrumsporlu taraftarlara kendi tribünlerine davet ettiler. Maçı 90 dakika boyunca yan yana izleyen İzmirsporlu ve Bodrumsporlu taraftarlar zaman zaman birlikte tezahüratta yaptı.

Maç sonunda karşılaşmayı 3-1 kazanan B.B. Bodrumsporlu futbolcuları tribünlerine çağıran İzmirsporlu taraftarlar 'Şampiyon, Şampiyon' tezahüratları yaparak B.B. Bodrumsporlu futbolcuları kutladılar. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Yeşilyurt İzmirspor Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title