Haberler

İzmir'de 'Dokuzuncu Konyalı Ahmet Usta'

Gaziemir'de küçük bir dükkanda Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin memleketi olarak da bilinen Konya'nın ünlü etli ekmeğini İzmirlilere sevdiren Konyalı Ahmet Usta Etli Ekmek ve Pide Salonları'nın dokuzuncusu Çankaya'da hizmete açıldı.

Gaziemir'de küçük bir dükkanda Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin memleketi olarak da bilinen Konya'nın ünlü etli ekmeğini İzmirlilere sevdiren Konyalı Ahmet Usta Etli Ekmek ve Pide Salonları'nın dokuzuncusu Çankaya'da hizmete açıldı.

Konyalı Ahmet Usta salonunun dokuzuncu şubelerinin açılışına Anadolu Birliği Başkanı Koç Ali Al, Konyalılar Federasyonu Başkanı Mehmet Aydoğan, Gaziemir Kaymakamı Şerafettin Tuğ ve çok sayıda davetli katıldı.

Kemalpaşa'da 42 bin metrekare üzerine kurulu özel çiftlikte beslenen küçük baş hayvanların etleriyle hazırlanan etli ekmekleri kalite ve hijyenden taviz vermeden müşterilerinin hizmetine sunduklarını belirten Konyalı Ahmet Usta Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Bulut, İzmir'deki dokuzuncu şubelerini hizmete açmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Bulut, güleryüz, hızlı servis, kalite ve hijyenin temel prensipleri olduğunu belirterek, başta Londra ve Medine olmak üzere yurtdışında da şube açma hazırlıklarına başladıklarını kaydetti.

Konya'nın özel lezzetlerini İzmirlilerle buluşturmayı sürdüreceklerini dile getiren Bulut, gördükleri yoğun ilginin kendilerini memnun ettiğini, sloganlarının "İsim benzer ama lezzet asla" olduğunu, kalite ve lezzetlerinden asla ödün vermeyeceklerini belirtti.

Bulut, "2007'de Gaziemir'de küçük bir dükkanda başladık. On iki yaşımdan bu yana. İzmir'de çeşitli pide salonları açtım. Konyalı Ahmet Usta adı ilk kez biz getirdik İzmir'e. Burada meşhur oldu. Bodrum, Kuşadası, Menemen'in de içinde olduğu sekiz yerde şubemiz var. Bugün burada dokuzuncu şubeyi açacağız. 42 bin metrekarelik küçük baş hayvan çiftliğimiz var Kemalpaşa'da. Etleri oradan tedarik ediyoruz. Ayrıca isteyen girişimcilere bayilik vereceğiz. Hedefimiz Türkiye'nin en büyük etli ekmek zinciri haline gelmek.

Önümüzdeki aylarda İstanbul'da, franchasing fuarına katılacağız. Güzel geri dönüşümler alıyoruz. Önümüzdeki süreçte başta Medine ve Londra olmak üzere yurtdışında da şubeler açmaya başlayacağız" diye konuştu.

(HD)

06.04.2013 17: 51: 19

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Usta Gaziemir Konya İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title