Haberler

İzmir'de Art Arda Yaşanan Depremler Vatandaşları Korkuttu

Güncelleme:

Dün gece saatlerinde meydana gelen depremin ardından İzmir yine sallandı. İzmir'de gerçekleşen son depremler nedeniyle vatandaşlar korku dolu dakikalar yaşadı.

Dün gece saatlerinde meydana gelen depremin ardından İzmir yine sallandı. Merkezüssü Karabağlar olan ve saat 18.48 sıralarında meydana gelen deprem paniğe neden oldu. Depremin herhangi bir can ve mal kaybına yol açıp açmadığı bilinmezken, vatandaşlar evine girmekte tedirgin oldu.

"EVE GİRMEYE KORKUYORUM"

Depremi yatağında hisseden Kamile İşyaparlar, "Allah selamet versin. Çok korktuk. Deprem olduğunda yatağımdaydım, televizyon seyrediyordum. Birden deprem alttan vurdu. Divan sanki kalktı. Allah'ım hayırlı ölümler versin. Kalp hastasıyım. Çok heyecanlandım. Eve girmeye korkuyorum. Gelinlerim ve çocuklarım işyerinde" dedi.

VATANDAŞLARIN KORKU DOLU DAKİKALARI

Depremden çok korktuğunu belirten 4 yaşındaki İpek Tuzcu ise "Deprem oldu çok korktum. Çok kötü sallandım" dedi.

Depremi hisseden diğer vatandaşlar ise şöyle konuştu: "Balkonda oturuyordum, korktum dışarı çıktım. Bayağı sallandı. Çocuğum çok korktu. Ne yapacağımızı bilemedik. Eve girmekte tedirginiz. Dün gece de olmuştu. Bugün tekrar olması korkuttu. Kalbim yerinden çıkacaktı."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karabağlar İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (10)

TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KÖYÜ:

Müstahak bu cenabetlere, Yunan tohumlarına.

22
55
yanıtYanıtla
sema karatay:

gavur izmir...daha dur başınıza neler gelecek::

13
38
yanıtYanıtla
Alpalpbhdr@hotmail.com:

Allah''la sözlesmeli misin? Terbiyesiz. Allah''tan daha mi iyi bileceksin ?

yanıt0
yanıt0
SELDA KARABIYIK:

imana gelirler belki.........gerçi bende eskişehir deyim....burası izmir den daha berbat bence...barlar sokağı var ramazanda bile tıklım tıklım ......dinsiz imansız heryerde aynı..gerçi bu asıl eskişehir lilerin yaptığı birşey değil öğrenciler mahvetti şehrimi....

11
26
yanıtYanıtla
TurkiyemSine_UK@hotmail.com:

Deprem dogal afet, bunun dinsizlikle ne alakasi var?

yanıt0
yanıt0
İzmir:

Yunan artıgı diyene bak BU ÜLKEYİ İZMİR KADAR SEVEN HANGİ ŞEHİR VAR...Yazık hepinize be bırakın izmiri deprem dünyanın hiç biyerinde olmasın allah korusun...allah herkezin yardımcısı olsun...

28
6
yanıtYanıtla
celal ayyıldız:

Sema senin müslüman olduğun ne belli?

19
11
yanıtYanıtla
komutan:

olmayan beynine çomak sokayım sema

14
7
yanıtYanıtla
MAHAVATAR BABAJI:

kimse iblise karşı koyamaz, bu deprem deccalın müjdecisidir.

2
19
yanıtYanıtla
birisimuratss11@hotmail.com:

fazla film seyretme

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title