Haberler

İzmir'de çocuk olmayı resmettiler

Güncelleme:

Ege İhracatçı Birlikleri çalışanlarının çocukları için düzenlenen "İzmir'de çocuk olmak" temalı resim yarışmasında çocuklar kendi pencerelerinden İzmir'de çocuk olmayı resimlediler.

Alanında uzman eğitimciler ve Ege İhracatçı Birlikleri bünyesinde gönüllü olan kişilerden oluşan jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda seçilen 12 resim Ege İhracatçı Birlikleri'nin 2017 yılı kurumsal takviminde yer almak üzere belirlendi.

Ege İhracatçı Birlikleri'nde düzenlenen törende resimleri takvimde yer alacak çocuklara hediyeleri EİB Genel Sekreteri İ. Cumhur İşbırakmaz tarafından verildi.

Yarışmada ödül alan çocuklar ise; "Özgür Karadeniz, Yiğit Özdilek, Elif Özüm Gök, Mustafa Emir Latif, Demirhan Uncu,Ali Tuna İsbirakmaz, Elif Serin Önogul, Emre Boz, Meriç Ocakoğlu, Melike Coşkun, Elif Sayın ve Gökçe Şengülen" oldu.

" İzmir'de çocuk olmak" temalı Resim Yarışması Ödül Töreni'nde, Kasım ve Aralık ayında dünyaya gelen EİB Çalışanları için Doğum günü kutlaması da yapıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title