Haberler

İzmir'de Çiftçinin, Eşi ve Çocuklarını Öldürüp İntihar Etmesi

Tire ilçesinde av tüfeğiyle karısı ile birlite 3 ve 5 yaşlarındaki iki çocuğunu öldürdükten sonra intihar eden kişinin yakınları, otopsilerin ardından cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan aldı Olayda yaşamını yitiren Perihan Kostak'ın babası Özenç: "Kızım evliyken kendisini öldüren damada kaçmıştı.

Tire ilçesinde, cinnet getirerek karısı ile iki çocuğunu öldürerek intihar eden çiftçinin kayınpederi, "sevgililer günü" yemeğinde sigara nedeniyle çıkan tartışma sonrası yaşanan gelişmelerin ardından olayın gerçekleştiğini bildirdi.

Tire ilçesi Gökçen beldesinde yaşanan olayda hayatını kaybeden Perihan (24), İbrahim (3), Süleyman (5) ve Mehmet Kostak'a (31) İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. Cenazeler işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi.

Cinnet getiren eşi tarafından öldürülen Perihan Kostak'ın babası Mehmet Özenç, Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilerin soruları üzerine, olay sırasında Aydın'da bulunduğunu, haber alarak beldeye döndüğünde kızı, damadı ve torunlarının öldüğünü öğrendiğini ve büyük üzüntü yaşadığını belirtti.

"Kızım evliyken, dün kendisini öldüren Mehmet Kostak'a kaçmıştı. Boşanıp, Mehmet Kostak'la evlendi" diyen Özenç, çiftin 7 yıldır evli olduklarını, kendilerine yansıyan önemli bir aile veya maddi problemlerinin bulunmadığını ifade etti.

Olayın başlangıcının, damadı ve kızının 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle birlikte çıktıkları yemekte "sigara" nedeniyle yaşanan tartışmayla başladığını kaydeden Mehmet Özenç, şunları anlattı:

"Kızım sigara kullanmıyor. Lavaboya gittiğinde bir bayan, 'sigaramı tutabilir misiniz' ricasında bulununca yardımcı olmak için sigarayı tutuyor. Bunu damadım görünce kızıyor ve tartışıyorlar, hatta tokat attığını duyduk. Tartışma büyüyünce kızımı bize bırakmış, kendisi eve gitmiş. Kendisiyle görüştüm, normal bir konuşma yaptık böyle birşey yaşanacağına ihtimal dahi vermedim. Damadım ertesi gün kızımın yanına gelip özür dilemiş, ama Perihan 7 yıldır sorunlar yaşadığını söyleyerek 'yeter artık' karşılığını vermiş. Bunun üzerinden bir gün geçtikten sonra, damadım tüfekle evimize geliyor. Gelinimle birlikte kapı önünde oturan kızım tüfeği fark edince eve girip üst kata çıkıyor ve balkona kadar kaçıyor. Burada damadıma yalvarıyor vurma diye ama sonuç ortada. Ardından evine giden damadım çocuklarına ve kendi canına da kıyıyor."

Yakınları tarafından teslim alınan cenazeler, daha sonra Gökçen beldesine götürüldü.

Cenazelerin ikindi namazı sonrası Tire Gökçen beldesinde Kahrat Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Gökçen beldesi Kahrat Mahallesi'nde cinnet getiren çitftçi Mehmet Kostak, eşi Perihan Kostak'ı ardından da 5 ve 3 yaşlarında iki çocuğunu da av tüfeğiyle öldürmüş, daha sonra intihar etmişti. - İzmir

Kaynak: AA / Güncel

Adli Tıp Kurumu Gökçen İzmir Tire Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title