Haberler

İzmir'de CHP'lilerden Seçmene Davullu Çağrı

Chp İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir Konak'ta partililerle davul çalarak seçmeni 1 Kasım seçimlerinde oy vermeye çağırdı.

Chp İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir Konak'ta partililerle davul çalarak seçmeni 1 Kasım seçimlerinde oy vermeye çağırdı. Özkan, AK Parti kadar tanıtım kaynakları olmadığı için seslerini davulla duyurmaya çalıştıklarını söyledi.

CHP, seçmeni 1 Kasım'da oy vermeye çağırmak için İzmir'de ilginç bir yöntem buldu. CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, CHP İzmir milletvekili Tuncay Özkan, milletvekili aday adayı Nilay Kökkılıç davulla seçmene çağrı yaptı. Konak Meydanı'nda tarihi Saat Kulesi önünde bulaşan CHP'liller davul çalarak İzmirlilerin dikkatini çekti. Hem davul çalan hem de çağrıda bulunan Konak İlçe Başkanı Başak, "Cumhuriyet için, çocuklarımızın geleceği ve ülkemiz için oyumuzu kullanalım, kullandıralım. Cumhuriyet'in değerlerine sahip çıkan herkes oy kullanmalıdır. 1 Kasım'da kime oy verirseniz verin ama mutlaka sandık başına giderek oyunuzu kullanın. Komşunu, yanı başınızda sandığa gitmeyeceğin söyleyenleri ikna edin" dedi.

CHP İzmir milletvekili Tuncay Özkan ise İzmir'de CHP'nin yerel yönetimde iktidar olmasına karşın duvar ve billboardlarda AK Parti'nin reklamlarının yer aldığını söyledi. Ahmet Davutoğlu'ndan tek tek seçmenlere 1 milyon 700 bin TL maliyetle mektup gönderdiğini belirten Özkan, "Bizim böyle kaynağımız olmadığı için davulla sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. TRT ve özel televizyonlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'ye CHP'nin kat ve kat üzerinde süre ayrılıyor. Billboardlarda bizden 15 kat fazla afişleri var. Adalet, özgürlük istiyoruz. Sesimizi davulla duyurmaktan başka çaremiz kalmadı" dedi.

CHP'liler davulla önce Kemeraltı daha sonra ise deniz kıyısından Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüyap seçmeni sandık başına çağırdı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Tuncay Özkan Konak İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title