Haberler

İzmir'de CHP'liler Bayramlaştı

CHP İzmir İl Başkanlığı, düzenlediği etkinlikte partililer bayramlaştı.

CHP İzmir İl Başkanlığı, düzenlediği etkinlikte partililer bayramlaştı.

Kültürpark Fuar Alanındaki İzmir Sanatta düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katılan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP İzmir Milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanı, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

CHP'nin tarihini anlatan videonun izlenmesiyle başlayan etkinlikte konuşan Güven, partilerinin kuruluş yıl dönümü ile İzmir'in düşman işgalinden kurtarılmasının aynı güne denk geldiğine dikkat çekti.

Bugün en mutlu günleri olduğunu iki bayramı birlikte kutladıklarını ifade eden Güven, "9 Eylül, sadece bir kentin emperyalist işgalden kurtuluşu değil aynı zamanda bir ülkenin müdafaa ruhuyla yazdığı destanın adıdır. 9 Eylül 1923'te partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bu bilinçle Türkiye'nin öncü gücü, çağdaş ve laik Türkiye Cumhuriyeti'nin mimarı CHP'yi kurdu. Ne mutlu bizlere ki böylesine onurlu bir geçmişe ve tarihe sahibiz." ifadesini kullandı.

Bayramlaşma etkinliğinin ardından CHP'nin kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla partinin logosundaki altı oku belirleyen Atatürk ilke ve inkılapları yazılı olduğu pasta kesildi.

Kaynak: AA / Güncel

Aziz Kocaoğlu Kültürpark Ali Güven İzmir Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title