Haberler

İzmir'de Bir İnşaatın Temeline Su Dolması Tehlikeye Neden Oldu

İzmir’in Bayraklı ilçesinde yeni yapılacak bir bina inşaatının temeline dolan su tehlike oluşturdu.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yeni yapılacak bir bina inşaatının temeline dolan su tehlike oluşturdu. Yumuşayan zemindeki 2 bina, çökme tehlikesine karşı boşaltıldı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında, Mansuroğlu Mahallesi 1593/1 Sokak'ta meydana geldi. Yeni yapılacak binanın inşaatı için temel kazıldığı sırada, daha önce oto yıkamacılığı yapılan alanda, iddiaya göre yağmur suyu kanalına bağlı kirli su gider borusu kapatılmadığı için çalışanlar önlem almak zorunda kaldı. Kirli su gideri şiddetli yağmur nedeniyle bir anda patlayarak, yağmur suyu kanalındaki su inşaat temeline dolmaya başladı. Temel yaklaşık bir buçuk metreye kadar suyla dolarken, ihbar üzerine itfaiye ekipleri geldi. Ekipler, temele dolan suyu tahliye etmeye başladı. Bu sırada, temelin bitişiğindeki 2 binada bulunan 7 daire, çökme ihtimaline karşı tedbir amaçlı boşaltıldı. Uzun çalışmaların ardından su tahliye edilirken, bugün erken saatlerde, suyun yan taraftaki binanın temeline verdiği tahribat onarılmaya başlandı. Öte yandan, daha önce kapatılması gereken kirli su gideri, belediye ekiplerince beton dökülerek kapatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bayraklı İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title