Haberler

İzmir'de Bayram Öncesi Narkotik Operasyonu

Güncelleme:

İzmir'de, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda piyasaya sürülmek istenen 16 kilo 800 gram bonzai ile 2 bin 726 ecstasy hap ve esrar ele geçirildi.

İzmir'de, uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak düzenlenen operasyonda bayram öncesi piyasaya sürülmek istenen 16 kilo 800 gram bonzai ile 2 bin 726 ecstasy hap ve esrar ele geçirildi.

Bayram öncesi piyasaya uyuşturucu madde sürüleceği ihbarını alan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Gaziemir ve Torbalı ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcılarına operasyon düzenledi. Operasyonda 2 bin 726 adet ecstasy hap ile 10 gram esrar ele geçirilirken, gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen İ.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Bornova ve Çiğli ilçelerinde düzenlediği operasyonda ise 4 bin 700 gram bonzai ele geçirildi. Operasyon sonucunda A.B.K., İ.C.K., A.A., K.A. ve M.A. isimli şahıslar gözaltına alındı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile ortak operasyon düzenleyen ekipler gözaltına aldıkları M.F.K. isimli şahıstan 12 bin 100 gram bonzai ele geçirdi. A.B.K. ve İ.C.K. sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, toplamda 16 bin 800 gram bonzai ele geçirildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Gaziemir Torbalı İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title