Haberler

İzmir'de Aşık Veysel Sanat Günleri Başlıyor

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 'Aşık Veysel Sanat Günleri' başlıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Aşık Veysel Sanat Günleri' başlıyor. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı etkinlik dizisinin ilkinde 17 Haziran 2014 Salı akşamı saat 21.00'de Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Şükriye Tutkun sahne alacak. Bornova Rekreasyon Alanı'ndaki 5 bin kişilik Aşık Veysel Amfi Tiyatrosu'nda gerçekleşecek ücretsiz konser, her yaştan müzikseveri bir araya getirecek.

"Aşık Veysel Sanat Günleri' 17 Eylül'e kadar bir çok sevilen sanatçı ve grubu İzmirlilerle buluşturacak. Konser takviminde 9 Temmuz'da Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu yer alıyor. Sanat günleri kapsamında 16 Temmuz'da Grup Abdal, 23 Temmuz'da ise Hasan Yükselir konser verecek. 6 Ağustos'taki konserde Grup Karmate sahneye çıkacak. Sanat günlerine 13 Ağustos'ta Makbule Kaya, 20 Ağustos'ta ise Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek'ten oluşan Taksim Trio konuk olacak. 27 Ağustos tarihinde Efkan Şeşen hayranlarıyla buluşacak. Konser dizisinde 3 Eylül'de Servet Kocakaya sahne alacak. 'Aşık Veysel Sanat Günleri'nin kapanış konserini ise 17 Eylül'de Erdal Erzincan ile Kayhan Kalhor birlikte verecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title