Haberler

İzmir'de Algoloji Kliniği Açıldı

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kanser ağrıları, bel, boyun, sırt gibi omurga kökenli ağrılar, eklem ağrıları, kronik migren ve nevralji tarzı baş ağrıları, kas ağrıları ve sinir sistemi kökenli (nöropatik) kronik ağrıların girişimsel yöntemlerle tedavisinin yapılacağı algoloji kliniği hizmete açıldı.

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliği'nden yapılan açıklamaya göre, açılışta konuşan İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin İzmir sağlığı için çok ciddi işlere imza atan bir kuruluş olduğunu belirtti.

Herkesin zaman zaman hafif ya da şiddetli ağrılar yaşadığını aktaran Erbaycu, böyle durumlarda başvurulacak bir merkeze sahip olmanın gurur verdiğini kaydetti.

Klinikte kanser ağrıları, bel, boyun, sırt gibi omurga kökenli ağrılar, eklem ağrıları, kronik migren ve nevralji tarzı baş ağrıları, kas ağrıları ve sinir sistemi kökenli (nöropatik) kronik ağrıların girişimsel yöntemlerle tedavisi yapılacak.

Kaynak: AA / Yerel

Tepecik İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title