Haberler

İzmir'de 14 Şubat Coşkusu

İzmir’in Foça ve Selçuk ilçesinde, 14 Şubat Sevgililer Günü coşkuyla kutlandı.

İzmir'in Foça ve Selçuk ilçesinde, 14 Şubat Sevgililer Günü coşkuyla kutlandı.

14 Şubat Sevgililer Günü, her il ve ilçede olduğu gibi, Foça'da ve Selçuk ilçesinde de kutlandı. Foça Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen programda, Turkish Brass Essemble Orkestrası'nın, solist, müzisyen ve dansçıları unutulmaz bir gösteri sundu. Etkinliğe, vatandaşlarda yoğun ilgi gösterirdi. Soğuk havaya aldırmayan vatandaşlar, seslendiren şarkılara eşlik ederek keyifli bir gün geçirdi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Sevgi herkes içindir. Hoşgörü ve barış yaşam biçimimiz olmalıdır. Foçamız her geçen gün, sanat alanında düzenleyeceğimiz etkinliklerle güzellikler yaşamaya devam edecektir" dedi.

SELÇUK BELEDİYESİ AŞKI TANGOYLA BULUŞTURDU

Öte yandan Selçuk ilçesinde de 14 Şubat Sevgililer Günü farklı etkinliklere sahne oldu. İlçenin dört bir tarafı sevgililer günü süslemeleriyle renklenirken, Efes Tiyatro Salonu'nda düzenlenen "Tango ve Aşk" büyük ilgi gördü. Yerli ve yabancı aşk şarkılarının çalındığı anlamlı etkinliğe, vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Keyifli anların yaşandığı etkinlikte, seslendirilen parçalara zaman zaman vatandaşlarda eşlik etti.

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, günün anlamına uygun muhteşem bir tango gösterisi izlediklerini ve bu gösteriyi çok anlamlı bulduğunu söyledi. Başkan Bakıcı, "Selçuk'ta sanat etkinliklerimiz günün anlamına uygun olarak devam edecektir. Selçuk arzu ettiğimiz gibi kültür ve sanat kenti olsun istiyoruz. Dolayısıyla da bu süreci en iyi şekilde ve niteliğini de arttırarak devam ettireceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmir Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title