Haberler

İzmir Cvb Başkanı Ekrem Demirtaş Açıklaması

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (İzmir CVB) Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy’un İzmir turizmine ve İzmir CVB’ye büyük desteği olduğunu söyledi.

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (İzmir CVB) Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy'un İzmir turizmine ve İzmir CVB'ye büyük desteği olduğunu söyledi.

Başaran Ulusoy'un Travel Turkey Fuarı'nı İzmir'e getiren isim olduğunu ve TÜRSAB'ın İzmir CVB'ye yüzde 1 ortak olduğunu belirten Ekrem Demirtaş, "TÜRSAB'ın bu ortaklıkları bir sivil toplum kuruluşunun şirketleşmesi değil, hizmet kuruluşları yaratması amacıyla yapılmaktadır. Başaran Ulusoy'a şükran borçluyuz" dedi.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir CVB Başkanı Ekrem Demirtaş, bir kentte kongre turizminin geliştirilmesi için kongre ve ziyaretçi bürolarının büyük önemi olduğunu söyledi. Ankara ve İstanbul ile birlikte İzmir'de de İzmir CVB adıyla bir kongre ve ziyaretçi bürosu bulunduğunu belirten Demirtaş, 2011 yılında İzmir CVB'nin yönetimini devraldıklarını ve bu tarihten beri de yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğünü söyledi.

İzmir CVB'nin kaynaklarının kısıtlı olduğunu belirten Demirtaş, "Biz odamızın tüm imkanları ile İzmir CVB'ye destek oluyoruz. İzmir'deki paydaşlarımız ve turizm kuruluşlarının yanısıra en büyük desteklerden birisini de yüzde 1 ile İzmir CVB'ye ortak olan TÜRSAB ve Başkanı Başaran Ulusoy'dan alıyoruz" dedi.

TÜRSAB'ın İzmir CVB'deki payının cüzi olmasına karşın Başaran Ulusoy'un bu payın çok çok üzerinde bir desteği İzmir CVB'ye verdiğini belirten Demirtaş, "Başaran Ulusoy olaylara şirket işletmesi olarak değil gönül gözüyle baktığı için, kongre turizmi ile ilgili dış ilişkilerini de bizim için seferber ediyor. Başaran Ulusoy, aynı Zamanda Travel Turkey Fuarı'nı İzmir'e getiren isim. 2003-2007 yılları arasında İstanbul da düzenlenen Travel Turkey Fuarı, Başaran Ulusoy sayesinde 2007 yılından beri İzmir'de düzenleniyor. İzmir'de markalaşan bu fuarın ismi bile Travel Turkey İzmir olarak değiştirildi. Geçen sene fuar 30 ülkeden 902 katılımcı ve 67 ülkeden 28.703 Ziyaretçi ağırladı. Fuarda bu sene ilk kez eş zamanlı bir kongreye İzmir in gurme kültürünü ön plana çıkaracak olan Gastronomi Kongresine de ev sahipliği yapacak. Son olarak kendi şahsının ve TÜRSAB'ın büyük destekleri ile 1-3 Ekim tarihleri arasında 26 farklı ülkeden 65 kongre planlayıcısını kendisi ile beraber ağırladık. Kendisi ile geçmişten yana İzmir turizminin gelişmesi inşası için çok çalıştık ve İzmir'e çok özel bir sevgiyle yaklaşıyor. TÜRSAB'ın İzmir CVB ve benzeri şirketlere ortak olması bir sivil toplum kuruluşunun şirketleşmesi değil, hizmet kuruluşları yaratması amacıyla yapılmaktadır. Bu konudaki eleştirileri haksız buluyoruz. Başaran Ulusoy, ülkemiz ve kentimiz turizmi için büyük şans, kendisine şükran borçluyuz. Hem İzmir iş alemi, İTO ve İzmir CVB adına çalışmalarına devam etmesi için Başaran Ulusoy'a desteklerimizi sürdüreceğiz" diye belirtti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği İstanbul ulusoy İzmir Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title