Haberler

İzmir Chp Lideri Kılıçdaroğlu İzmir´De Çoşkuyla Karşılandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'e Gelişinde Parti Örgütü Tarafından Coşkuyla Karşılandı. CHP Lideri, Üzerinde 'kemal'im Ezberleri Bozdun Düzenleri de Boz', 'akp Durduramaz Coşkuyla Akan Bu CHP İktidarını', 'birimiz Hepimiz, Hepimiz Kemal'iz' Yazılı Pankartlar Açan Partilileri, Üstü Açık Otobüsten Selamladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'e gelişinde parti örgütü tarafından coşkuyla karşılandı. CHP lideri, üzerinde ''Kemal'im ezberleri bozdun düzenleri de boz', 'AKP durduramaz coşkuyla akan bu CHP iktidarını', 'Birimiz hepimiz, hepimiz Kemal'iz' yazılı pankartlar açan partilileri, üstü açık otobüsten selamladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu yıl 79'uncu kez açılan İzmir Enternasyonel Fuarı için geldiği kentte, yüzlerce partili tarafından karşılandı. Kılıçdaroğlu İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na indikten sonra milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin turistler için hizmete soktuğu, üstü açık otobüse bindi. Üzerinde ''hayır' yazılı tişörtler ve pankartlarla liderlerini karşılayan partililer ''Başbakan Kemal', ''Karşıyaka Çarşı'da hayır'lar sandıkta' sloganları attı. ''Kemal'im ezberleri bozdun düzenleri de boz', ''AKP durduramaz coşkuyla akan bu CHP iktidarını', ''Birimiz hepimiz, hepimiz Kemal'iz', ''Tarikat hukukuna hayır' yazılı pankartlar ilgi çekti. Kılıçdaroğlu'nu taşıyan otobüsün önü davulcular tarafından kesildi. Kılıçdaroğlu, coşkulu örgütü el sallayarak selamladı. Aşırı sıcağa rağmen üstü açık otobüste örgütü selamlarken ceketini çıkarmadı. CHP liderinin takım elbise tercihinin eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın da sık kullandığı 'Hugo Boss' markalı olması dikkat çekti. Kılıçdaroğlu'nun yol güzergahındaki bilboardlar O'nun resmi ve kampanya sloganları ile donatılırken, köprülere de parti bayrakları asıldı. Otoyol'un Balçova çıkışında yolunu kesen ilçe örgütlerine mikrofonla seslenen Kılıçdaroğlu, ''Halkın iktidarını birlikte kuracağız' dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yatırımları konusunda brifing almak için Büyükşehir Belediyesi'ne gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title