Haberler

İzmir CHP'den Ödemiş'e Yakın Takip

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir il yönetim kurulu üyesi ve Ödemiş ilçesinin sorumlusu olarak görevlendirilen Alper Yücel, haftanın iki günü İzmir’de temaslarda bulunacaklarını ve Ödemiş Belediyesi’nin yeniden kazanılması için çalışacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir il yönetim kurulu üyesi ve Ödemiş ilçesinin sorumlusu olarak görevlendirilen Alper Yücel, haftanın iki günü İzmir'de temaslarda bulunacaklarını ve Ödemiş Belediyesi'nin yeniden kazanılması için çalışacaklarını söyledi.

CHP İzmir il yönetim kurulu üyesi Alper Yücel, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in göreve başlamasıyla birlikte Ödemiş sorumlusu olarak görevlendirildi. Yücel ve CHP'den İzmir Milletvekili Adayı olan Dr. Ülkümen Rodoplu da, ilçede temaslarda bulundu. Vatandaşlarla buluşan Yücel ve Rodoplu, partililerle de bir araya geldi.

ALPER YÜCEL İDDİALI KONUŞTU

CHP İzmir il yönetim kurulu üyesi Alper Yücel, bundan sonra haftanın en az iki günü Ödemiş'te olacağını ve Ödemiş Belediyesi'nin yeniden kazanılması için çalışacaklarını anlattı. "Ödemiş sorumlusu olmaktan gurur duydum" diyen Yücel, "Alaaddin Yüksel başkanımız ile birlikte il yönetiminde görev aldıktan sonra Ödemiş sorumlusu olmaktan gurur duydum. Ödemiş benim sıklıkla gelip gittiğim bir yer. Ancak 30 Mart yerel seçiminde belediyeyi kaybederek Ödemiş beni maalesef şaşırtmıştı; ancak daha sonraki önemli başarılar beni sevindirdi. Bu başarıların üzerine sen, ben demeden çalışarak başarımıza başarı ekleyerek Ödemiş Belediyesi'ni yeniden altı oklu bayrağımızı dikeceğiz. Bizler il yönetimi olarak tüm örgütümüz ile birlikte 2019'u oturarak beklemeyeceğiz. Ben Ödemiş sorumlusu olarak haftanın en az iki günü Ödemiş'in mahallelerinde sizlerle birlikte olacağım. Eylem planlarımız hazır, görevlerimizi en iyi şekilde yapacağız. Bölgemizdeki sorun ve sıkıntıları da biliyoruz. Burada tarımsal ürünlerin ve sütün para etmemesi en başta gelen sorunlarımız. Genel merkezimiz ile bu konuyu görüşüyoruz. Ödemiş'te üreticimizin sesini duyurmak için bir miting yapacağız. Dersimizi çalışıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Alaattin Yüksel Ödemiş İzmir Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

izmirli:

ulan hainler izmırıde kaybedeceksınız bu kafayı değiştırın size verdığim ol haram olsun. ne hale geldı izmir pis lıkler içerısınde .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title