Haberler

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin şubat ayı 2. birleşim toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Başkanlığında yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin şubat ayı 2. birleşim toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Başkanlığında yapıldı.

Toplantıda söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, 30'uncu yılını kutlayan İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (İZSU) yaptığı reklam harcamalarını gündeme getirdi.

İZSU'nun İzmir'i 30 yıl geriye götürdüğünü savunan Doğan, "30 yıl kutlamalarına 2 milyon 166 lira, konferans panel, seminer ve tanıtım ile reklam gibi etkinliklere 600 bin lira harcayan İZSU, bu parayı Gültepe semtinde yapılacak altyapı çalışmalarına harcayamaz mı diye soruyoruz? Bu acı olayın üstünden geçen 2 yıla karşın bir gencimizi kaybettiğimiz Boğaziçi Caddesinde hiçbir çalışma yapılmadığını üzülerek görüyoruz. Festival ve şenliklere para var, hizmete yok mu?" şeklinde konuştu.

Doğan'ın eleştirilerini "politika yapmak" olarak nitelendiren Kocaoğlu da İZSU'nun çalışmalarından memnun olduğunu söyledi.

Bu arada toplantıda bir grup AK Partili meclis üyeleri üzerinde "evet" yazan kağıtları kaldırarak 16 Nisan'daki Anayasa değişikliği Referandumunda destek çağrısında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Aziz Kocaoğlu Bilal Doğan AK Parti İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title