Haberler

İzmir - Boşandığı Eşinin Arkadaşını Pompalı Tüfekle Öldürdü

Boşandığı eşinin arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü İZMİR Bornova İlçesi'nde, H.İ.Y., (Hacı İsmail Yaşdal -51) boşandığı eşi 30 yaşındaki Saadet K.'nın arkadaşı 53 yaşındaki Ali Öztürk'ü pompalı tüfekle vurdu.

Boşandığı eşinin arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü

İZMİR Bornova İlçesi'nde, H.İ.Y., (Hacı İsmail Yaşdal -51) boşandığı eşi 30 yaşındaki Saadet K.'nın arkadaşı 53 yaşındaki Ali Öztürk'ü pompalı tüfekle vurdu. Ağır yaralanan Öztürk kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, bugün saat 20.00 sıralarında Yıldırım Beyazıt Mahallesi 5103 sokak numara 2 önünde meydana geldi. H.İ.Y., boşandığı eski eşi Saadet K.'nın evine gitti. H.İ.Y. ile Saadet K. henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmaya o sırada evde bulanan Saadet K.'nın arkadaşı büfecilik yapan Ali Öztürk müdahale etti. H.İ.Y., yanında getirdiği pompalı tüfeği Öztürk'e doğrultu. Bunun üzerine Öztürk evden çıkarak kaçmaya başladı. Arkasından evden çıkan H.İ.Y., Öztürk'e pompalı tüfekle ateş etti. Öztürk ağır yaralanırken, H.İ.Y., olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Öztürk ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Öztürk yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öztürk'ün cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olay sonrası görgü tanıklarının ifadesine başvuran ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis kaçan zanlı H.İ.Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Öztürk Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title