Haberler

Özel Sporcular Türkiye Şampiyonu İzmir

Güncelleme:

Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası'nda İzmir Bornova Hasan Tahsin İş Okulu Gençlik ve Spor Kulübü, finalde mutlu sona ulaştı.

Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası'nda İzmir Bornova Hasan Tahsin İş Okulu Gençlik ve Spor Kulübü, finalde Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Spor Kulübü Derneği'ni 5-0 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

Yalova'da 19 Nisan'da başlayan şampiyonaya 23 ilden 40 takım katıldı. İzmir Hasan Tahsin ile Bursa Mehmet Torun takımları, rakiplerini bir bir eleyerek finale yükseldi. Finalde zorlanmayan İzmir temsilcisi, 5-0'lık farklı galibiyet elde ederek Türkiye şampiyonu oldu. Osmaniye ASP, Ordu Özel Sporcular Kulübü'nü penaltı atışları sonucu 4-3 devirerek üçüncü oldu.

4 gün süren şampiyona sonrasında dereceye giren takımlara ödülleri, düzenlenen törenle verildi. Organizasyonda birinci olan İzmir Bornova Hasan Tahsin İş Okulu Gençlik ve Spor Kulübü'ne kupa ve madalyalarını Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyaz Eruslu verdi. İkinci olan Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Kulübü Derneği ise kupa ve madalyalarını PTT Yalova Başmüdürü Derviş Gökdoğan'ın elinden aldı.

Turnuvada üçüncülük elde eden Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'ne kupa ve madalyalarını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan takdim ederken, dördüncülükle yetinen Ordu Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü'ne de plaketini Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Olğun verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Hasan Tahsin Türkiye Bornova İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Aydan yucelyilinannesi2006@gmail.com:

Ahmet seni Unalogretmeni ve arkadaslarini kutlarm

0
0
yanıtYanıtla
Aydan yucelyilinannesi2006@gmail.com:

Hasan Tahsin is Okulunu yurekten kutlar yoneticilerine futbolcularina basarilsrinim devamini diler sevgilerimi gonderirim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title