Haberler

İzmir: Bisan'dan Geleneksel İftar

Bisiklet ve Motosiklet Sektörünün Öncü Kuruluşlarından Bisan; Bayileri, Tedarikçi Firma Temsilcileri ve Çalışanlarına Bir İftar Yemeği Verdi. Yemekte Konuşan Bisan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Abidin Dursun Kaleli, Bisan Grubu Olarak Hedeflerinin Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Almak Olduğunu Söyledi.

Bisiklet ve motosiklet sektörünün öncü kuruluşlarından Bisan; bayileri, tedarikçi firma temsilcileri ve çalışanlarına bir iftar yemeği verdi. Yemekte konuşan Bisan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Abidin Dursun Kaleli, Bisan Grubu olarak hedeflerinin Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer almak olduğunu söyledi.

İhlas Holding'e bağlı bisiklet ve motosiklet sektörünün köklü kuruluşlarından Bisan; bayilerine, tedarikçi firmalarına, çalışanlarına ve İzmir'deki İhlas Holding personeline bir iftar yemeği verdi. İzmir Princess Hotel Roof Salonu'nda verilen yemeğe ev sahipliği yapan Bisan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Abidin Dursun Kaleli, tüm davetlilerle tek tek ilgilendi. İftar yemeğine AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Aşlık, Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy, Kemalpaşa Belediye Başkanı Yakip Karaca, Ulucak Belediye Başkanı Mehmet Türkmen ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. İftar yemeğinde bir konuşma yapan Kaleli, borçlanmanın sorunlara çare olmayacağını belirtti. Kaleli, "Başarılı olmak zorundayız. Millet olarak başarıya susamış vaziyetteyiz. Bisan olarak hedefimiz, Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer almak. Borç ile bu işler yürümez. Başarı, ancak birlik ve beraberlik içinde milli ruh ile mümkündür. Çok çalışmalıyız, üretmeliyiz. Borçlanarak bir yere gelemeyiz. Biz Bisan olarak devletimize milletimize faydalı olmak için çalışıyoruz" dedi.

Genel Müdür Kaleli, bisiklet ve motosiklette bir numara olan Bisan'ın iki tekerlekli sektörden dört tekerlekli sektöre de el atarak büyüme yolunda hızla ilerlediğini, bunun da ülkenin yararına bir gelişme olduğunu söyledi. 6 yıldır Bisan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak görev yaptığını belirten Abidin Dursun Kaleli, "Bisan'da en uzun dönem müdürlük yapmış kişiyim. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, şirketin durumu 50 kat daha iyi bir duruma geldi. Bu durum da bizim sevincimiz olmuştur. Hedefimiz Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasına girmektir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title