Haberler

İzmir - Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na Girmek İçin Sınav Süreci Başladı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na girmek için sınav süreci başladı 9)BAŞARI İÇİN TER DÖKTÜLER İZMİR'de, Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na girmek için öğrencilerin sınav dönemi başladı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na girmek için sınav süreci başladı

9)BAŞARI İÇİN TER DÖKTÜLER

İZMİR'de, Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na girmek için öğrencilerin sınav dönemi başladı. Beden Eğitimi Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği ve Antrenörlük bölümleri için belirlenen 230 kontenjan için, bin 800 kişinin başvurduğu öğrenildi. Ege Üniversitesi'nde, spor eğitimi almış yada sporla ilgilenen gençlerin en çok tercih ettiği eğitim kurumu olma özelliğini taşıyan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na giriş sınavları başladı. YGS'den 140 ve üzeri puan alan öğrenciler, 15 ile 22 Haziran tarihleri arasında ön kayıtlarını yaptırdıktan sonra 29 Haziran'dan itibaren performans sınavlarına girmeye başladı. Beden Eğitimi Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği ve Antrenörlük bölümlerinde belirlenen toplam 230 kontenjan için, bin 800 kişi başvurdu. Öğrenciler, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu merkezinde, kazanmak adına sporun hemen her dalında özel yeteneklerini sergileyip ter döktü. 5 Temmuz'a kadar devam edecek olan sınavlarda, başarılı olan sadece 230 kişi okula girmeye hak kazanacak. Bu arada sınavlarda, itirazların ve çeşitli iddiaların önüne geçmek için elektronik kayıtların yanı sıra yine yarışların bitiş noktasına konulan kameralarla da kayıt altına alındı.

Sınavla ilgili bilgi veren Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rana Varol, "Burada öğrencilerimiz büyük bir efor sarfediyorlar. Bizlerde yetenekli olanları almak için çabalıyoruz. Bizim okulumuzda geleceğin önemli sporcularını yetiştirmek adına önemli çalışmalarımız var. Zaten gerekli kararlar çıktı. Resmi işlemlerini tamamlanmasıyla da önümüzdeki eğitim yılında fakülteye dönüşeceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ege Üniversitesi İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title