Haberler

İzmir Basınında Bugün

İzmir'de Yayımlanan Yerel ve Bölgesel Gazetelerle Ulusal Gazetelerin Bölge İlavelerinde Bugün Öne Çıkan Başlıklar Şöyle; Yeni Asır: 'İzmir Denizi' Haziran Ortalamasının 3 Katını Geçen Şiddetli Yağışlar Trafiği Kilitlerken, Ev ve İş Yerlerinin de Sular Altında Kalmasına Yol Açtı

İzmir'de yayımlanan yerel ve bölgesel gazetelerle ulusal gazetelerin bölge ilavelerinde bugün öne çıkan başlıklar şöyle;

YENİ ASIR: 'İzmir denizi'

Haziran ortalamasının 3 katını geçen şiddetli yağışlar trafiği kilitlerken, ev ve iş yerlerinin de sular altında kalmasına yol açtı.

YENİGÜN: 'Metin Solak Temmuz'da CHP'de'

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, yeni başkan seçimi sırasında partisinin kararına uymadığı için ihraç edilmişti.

EGE TELGRAF: 'Teröre Kardelen tokadı'

Türkiye'nin 'Kardelen Ayşe' olarak tanıdığı Elif öğretmen, Halkalı'daki saldırıda eşi Uzman Çavuş Mehmet Çağlar Bölük'ü katleden PKK'ya tokat gibi bir cevap verdi.

HABER EKSPRES: 'Bakan, para cezasına mahkum'

Isparta'da öğretmenlik yapan Halil İbrahim Özçimen, 2007'de İzmir'deki Cumhuriyet Mitingi'ne katıldı. Bu yüzden maaş kesintisi cezası alan Özçimen, eski Milli Eğitim Bakanı Çelik aleyhine açtığı davayı kazandı.

GAZETEM EGE: 'Şangay'da mini zirve'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Şangay Expo'da Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Ege Medeniyetler Müzesi'ni görüştü

HÜRRİYET İZMİR: '2010 İzmir'

Evet, dünya kenti İzmir, bir saat süren yağmura teslim oldu.

POSTA EGE: 'Kabus yağdı'

Yaz yağmuru kötü sürpriz yaşattı. Birkaç saat içinde metrekareye 60 kilo yağış düştü. Şiddetli yağmur kenti teslim aldı. Yollar dereye dönünce trafik kilitlendi, hayat felç oldu. Çok sayıda evi ve iş yerini de su bastı.

MİLLİYET EGE: 'çeşmemiz, dünya markası olacak'

İzmir'in tatil cenneti Çeşme'yi 'Uluslararası Çeşme Müzik Festivali ve Şarkı Yarışması'nın heyecanı sardı. Önümüzdeki hafta başlayacak dev organizasyonun önemine dikkati çeken Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, 'Bu etkinlik Çeşme'yi Akdeniz'de marka kent haline getirecek' dedi.

HABERTÜRK EGELİ: 'Atina'ya her gün uçmak istiyoruz'

Pegasus-İZair Başkanı Ali Sabancı, İzmir-Atina hattında mevcut 3 uçuş sayısını 5'e çıkardıklarını, hedeflerinin her gün uçmak olduğunu söyledi.

(GLC-MV) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title