Haberler

İzmir Basınında Bugün

İzmir'de Yayımlanan Gazetelerde Yer Alan Bazı Haberlerin Başlıkları Şöyle: Yeni Asır: 'Vicdansız' Ege'de 4 Özel Rehabilitasyon Merkezi Bulunan Mustafa Kocatürk, Bergama'nın Köylerindeki Engelli Çocukları Tedavi Ediyormuş Gibi Gösterip Devletten Yaklaşık 200 Bin Tl Aldığı Gerekçesiyle Tutuklandı

İzmir'de yayımlanan gazetelerde yer alan bazı haberlerin başlıkları şöyle:

YENİ ASIR: 'Vicdansız'

Ege'de 4 özel rehabilitasyon merkezi bulunan Mustafa Kocatürk, Bergama'nın köylerindeki engelli çocukları tedavi ediyormuş gibi gösterip devletten yaklaşık 200 bin TL aldığı gerekçesiyle tutuklandı.

EGE TELGRAF: 'Narlıdere'de Kılıçdaroğlu rüzgarı esti'

Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanı seçilmesi ile diğer sol partilerden CHP'ye geçişler hızlandı.

HABER EKSPRES: 'Rektörün boşanma davası sperm hırsızlığı tartışmasına dönüştü'

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mehmet Füzün, eşi Ferda Ulviye'ye 'Çocuk yapmamak konusunda anlaşmıştık. Buna rağmen hamile kaldı' diyerek boşanma davası açtı. Söz konusu dava kamuoyunda 'sperm hırsızlığı' kavramının da çeşitli yönleriyle tartışılmasına zemin hazırladı.

YENİGÜN: 'Centilmenler'

Kazım Dirik İlköğretim Okulu, 'fair play' ödülü kazandı. Öğrencilere sporda şiddet örnekleri içeren film ve videolar izlettirildi. Dürüstlük ve etik dışı davranışlara örnek haberler incelendi.

GAZETEM EGE: 'Caretta Caretta katliamı'

Ayvalık'ta balıkçıların ağlarına takılan dev kaplumbağanın kabuğu çalındı.

MİLLİYET EGE: 'Nereden çıktı bu Katip Çelebi?'

İzmir'de kurulacak Turgut Reis Üniversitesi'nin adı 'Katip Çelebi' olarak kabul edildi. İsim tartışma yarattı. Bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, 'Daha İzmirli bir isim konulsun' görüşünde birleşti.

HÜRRİYET İZMİR: 'En cesur kadın'

İzmirli Yasemin, Atlantik'i tekne ile tek başına geçecek.

POSTA EGE: 'Yaşam nöbeti'

Liseli Muharrem karşıdan karşıya geçmek isterken, bir otomobilin altında kaldı. Talihsiz genç ağır yaralandı, tedavi altına alındı. Okul arkadaşları bu üzücü haberle yıkıldı, hastane önünde Muharrem için tek yürek oldu. Şimdi onlar gece gündüz nöbet tutup dua ediyor.

STAR EGE: 'İzmir'deki işsizlik için dev araştırma'

İşsizlikte Türkiye ortalamasının üzerinde seyreden İzmir'in İşgücü Piyasası Haritası çıkartılıyor. Çalışma sonunda işverenin talebi, işsizin de yeteneği saptanacak.

HABERTÜRK EGELİ: 'Tek ayağıyla mucize yarattı'

Doğuştan iki kolu ve bir bacağı olmayan 33 yaşındaki İlknur Bıyık, kullanabildiği tek ayağıyla üniversite bitirip cinsel terapi uzmanı oldu.

(SY-BAH) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title