Haberler

İzmir Basınında Bugün

İzmir'de Yayımlanan Gazetelerde Yer Alan Bazı Haberlerin Başlıkları Şöyle: Yeni Asır: 'Süper Lige Bi Daha' Bucaspor ile Büyük Coşku Yaşayan İzmirliler, İkinci Zafere Şartlandı

İzmir'de yayımlanan gazetelerde yer alan bazı haberlerin başlıkları şöyle:

YENİ ASIR: 'Süper Lige bi daha'

Bucaspor ile büyük coşku yaşayan İzmirliler, ikinci zafere şartlandı. İstanbul'daki play-off maçları öncesi adeta seferberlik başladı.

EGE TELGRAF: 've Baykal Veda etti'

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, kendisine yapılan 'görüntülü komploya' istifa ederek cevap verdi.

GAZETEM EGE: 'Nazar değmesin'

Tahtalı Barajı'ndaki su seviyesi 195 milyon metreküpü aşınca, 2008 yılındaki susuzluk fotoğraflarının yerini, bugün güzel görüntüler aldı.

YENİGÜN: 'Vazgeçmiyorlar'

İstifa eden CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın geri dönmesi için delegeler imza toplayacak.

HABER EKSPRES: '60 bin ailenin suyu, 50 bin ailenin elektriği kesik'

Basmane'de elektrikleri 6 aydır kesik olduğu için mum yakılan evde çıkan yangında ölen Nazlıhan'ın dramı, gözleri İzmir'in 'öteki' yüzüne çevirdi.

HÜRRİYET İZMİR: 'İzmir Baykal için ağlıyor'

CHP'nin ve sosyal demokratların kalesi İzmir, tarihinin en acı günlerinden birini yaşadı. Liderleri, CHP Genel Başkanı Baykal'ın istifa haberi, İzmir il yönetimi ile partilileri gözyaşlarına boğdu.

HABERTÜRK EGELİ: 'İlk açılış kulelerin efendisi'nden'

İzmir'e Heris Tower, Çarşı Kule, Körfez ve Kordon Kule gibi gökdelenler kazandıran işadamı Selim Gökdemir, '3. İzmir' adı verilen bölgedeki ikiz binayı 4 gün sonra açıyor.

MİLLİYET EGE: 'Ölüm korkusu'

Üç cana kıyan Hamdi Ayrı, kıskıvrak yakalandı. Poliste ve mahkemede konuşmadı. Tutuklanıp tek kişilik odaya kondu. Kapısında 24 saat nöbet tutulmasına karşın, öldürülme riski nedeniyle daha güvenli cezaevine nakledildi.

CUMHURİYET EGE: 'TOKİ'nin gözü Bodrum'da'

Ortakent'te 3 bin konuta eşdeğer, yaklaşık bin 500 dönümlük SİT alanının kuruma devri için işlemler başladı.

POSTA EGE: '40 gün 40 gece eğlence'

Süper Lige yükselen Bucaspor, büyük başarısını kutlamaya devam ediyor. Daha önce statta poster çekimine katılan futbolcular, bugün ve yarın çeşitli kanallarda canlı yayına katılacak.

(SY-BŞK) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title